Angst a deschis ieri doua magazine in Bucuresti

Ieri, 21 decembrie 2010, reteaua Angst a deschis inca doua noi magazine in Bucuresti, unul pe Bulevardul Alexandru Obregia, nr. 25, sector 4 si altul in Drumul Taberei, nr. 90, sector 6.

In amenajarea celor doua locatii, Angst a folosit un concept ce imbina perfect ospitalitatea magazinului de proximitate, decorat in stil traditional, cu diversitatea produselor unui supermarket.

Cele doua magazine, ale caror suprafete de vanzare insumeaza cca 600 mp, au fost amenajate dupa modelul boutique, prezentand cat mai bine gama delicateselor Angst completata de celelalte produse alimentare. Astfel, magazinul ofera carne proaspata, specialitati din carne, branzeturi si lactate, legume si fructe proaspete, paine si produse de panificatie.

Gama “Bunatati Traditionale” va ocupa un loc insemnat in vitrinele noilor locatii, alaturi de preparatele de gastronomie, reunite sub brandul “Bucataria Angst”. Perioada deschiderii va fi presarata de foarte multe promotii si oferte atractive insotite de consultanta personalului Angst, precum si de degustari. In ziua deschiderii, in ambele locatii, clientii au avut parte de gustari preparate din bunatatile Angst.

2Performant

2 comentarii la „Angst a deschis ieri doua magazine in Bucuresti”

  1. Buna ziua! Va puteti aproviziona cu branza de vaci naturala 100% cu autorizatie de producere si comerializare cu analize conform normelor dsv, de la mine.
    Detinem o ferma de vaci de lapte cu un efectiv de 20 capete.

  2. Buna ziua! Va puteti aproviziona cu branza de vaci naturala 100% cu autorizatie de producere si comerializare cu analize conform normelor dsv, de la mine.
    Detinem o ferma de vaci de lapte cu un efectiv de 20 capete.
    tel 072247833

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *