Aperol lansează campania promoțională „Spritz up your life”

PosterAperol Spritz, băutura long-drink produsă de Gruppo Campari, anunță lansarea campaniei promoționale “Spritz up your life”, prin care consumatorii români pot caștiga instant o mulțime de premii sau prin tragere la sorți marele premiu, un scuter Vespa original.

Echipa Aperol Spritz caută câștigătorii în perioada 27.06.2013 – 30.08.2013 în marile orașe din țară: București, Timișoara, Sibiu, Constanța, Iași, Brașov, Cluj, Craiova, Galați. Pentru a se înscrie în promoție, consumatorii, care se vor întâlni cu echipa Aperol în locațiile partenere, vor testa un joc captivant pe tableta Ipad a echipei, prin care vor prepara un Aperol Spritz. Jocul pune la dispoziție toate ingredientele necesare preparării long-drinkului și rețeta 3-2-1 de preparare a unui Aperol Spritz, iar participanții trebuie să selecteze ingredientele corecte și să le mixeze într-un pahar virtual de Aperol. Cei care vor prepara corect long-drinkul, vor câștiga premii instant special alese pentru o vară efervescentă alături de Aperol: ochelari de soare, papuci de plajă, pălării de plajă sau magneți de frigider.

Consumatorii care vor participa în campania “Spritz up your life” vor fi fotografiați de echipa Aperol, imaginile fiind postate în aplicația de Facebook a brandului în funcție de locație, oraș și dată, pentru a putea fi identificate ușor de către consumatori. Aceștia vor putea accesa aplicația și identifica pozele, formând un puzzle împreună cu alte poze de pe profilul lor, pe care îl pot distribui pe pagina lor și a prietenilor. La final de campanie, toate puzzle-urile realizate vor forma în aplicația de Facebook a brandului un puzzle uriaș.

Cei care nu vor avea ocazia să întâlnească echipa Aperol vor putea accesa aplicația de Facebook pentru a încărca poze proprii cu o sticlă de Aperol alături, intrând astfel în competiție. Fie că s-au înscris în promoție în locațiile partenere, fie că au încărcat poze în aplicație, participanții vor avea posibilitatea de a câștiga prin tragere la sorți, marele premiu: un scuter Vespa original. Regulamentul promoției este valabil pe www.ppd.com.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Aperol lansează campania promoțională „Spritz up your life”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: