Next_Capitall

AQUA Carpatica își menține deschisă invitația către toți membrii Patronatului Apelor Minerale din România APEMIN

AQUA Carpatica a adresat o scrisoare-invitaţie deschisă către Patronatul Apelor Minerale APEMIN (Borsec, Perla Harghitei, Tuşnad, etc.) încă din aprilie 2012 de a fi parte activă în iniţiativa Legea Apei, o acțiune pentru  transparenţă a informaţiilor de pe etichetele apelor minerale din România.

Cu toate acestea, AQUA Carpatica a declarat că nu a primit nici un răspuns din partea APEMIN care a concertat o întreagă campanie de dezinformare şi denigrare a AQUA Carpatica, având că scop vădit blocarea mesajelor pe care AQUA Carpatica voia să le transmită către consumatori privind puritatea apelor minerale din România.

În efortul lor de a contracara succesul brandului AQUA Carpatica şi în dorinţa de a încerca să stopeze reacţia pozitivă din partea consumatorilor, au sesizat toate forurile de control trimiţând adrese de reclamaţie şi invocând argumente mincinoase şi nesusţinute.

Astfel, AQUA Carpatica dorește să informeze publicul despre faptul că toate campaniile sale respectă întocmai prevederile legale aplicabile, fapt confirmat atât de autorităţile competente de reglementare şi control în materie, cât şi de organizaţii profesionale de profil, cum ar fi Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), Autoritatea Nationala a Protectiei Consumatorilor (ANPC),  Ministerul de Finanţe a€“ Serviciul Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate.

Ținând cont de toate acestea, AQUA Carpatica informează că îşi menţine deschisă invitaţia către toţi membrii Patronatului Apelor Minerale din România APEMIN (Borsec, Perla Harghitei, Tuşnad, etc.) de a lua o poziţie clară privind necesitatea adoptării unei Legi a Apei şi de a demonstra un respect adevărat faţă de puritatea originară a tuturor izvoarelor de apă minerală din România.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » AQUA Carpatica își menține deschisă invitația către toți membrii Patronatului Apelor Minerale din România APEMIN
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: