Aquila Group și-a anunțat intenția de a prelua compania Agrirom

Aquila Group, lider pe piața serviciilor integrate de distribuție, logistică și transport în industria FMCG, și-a anunțat intenţia de a achiziționa Agrirom, distribuitor național și furnizor de servicii logistice pentru produse alimentare congelate și ambientale. Tranzacția urmează să fie notificată Consiliului Concurenței și supusă avizului acestei instituții.

Aquila Group - Agrirom

Achiziția Agrirom, companie cu acționariat 100% românesc ce deservește clienți din retail și HoReCa, marchează o nouă etapă în dezvoltarea Aquila Group și o oportunitate de consolidare a business-ului. În felul acesta, Aquila îşi reafirmă focusul de a ramâne un furnizor premium pentru servicii integrate de distribuție, logistică și transport în toate canalele de distribuție.

Pregătește-te de Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an!

Aquila Group

Aquila Group este un grup de companii tot cu acționariat 100% românesc ce a dezvoltat, încă din 1994, distribuția pentru produse food și non-food la nivel regional (Romania, Republica Moldova, Serbia) pe segmentele modern trade, tradițional trade, benzinării, online, vending și HoReCa. De asemenea, Aquila Group dezvoltă activităţi în Logistică și Transport.

Cu suportul unei echipe de peste 3.500 de angajați, Aquila Group a dezvoltat în cei aproape 25 de ani de prezență pe piața românească relații de colaborare de lungă durată cu branduri puternice locale sau internaționale.

Agrirom

Agrirom este o companie de import și distribuție înființată în 1997 ce deține la ora actuală 6 centre de depozitare în orașe precum Arad, Brașov, Bacău, București, Cluj și Constanța, având o acoperire națională în ceea ce privește depozitarea și desfacerea. Printre brandurile din portofoliul companiei Agrirom se numără: Bonduelle, McCain, Begro, Pinguin, Perutnina Ptuj, Good Mills etc dar și branduri proprii precum Gradena.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,048 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Aquila Group și-a anunțat intenția de a prelua compania Agrirom

Spune-ți părerea

  1. In sfarsit cineva mai si gandeste… romaneste… sa speram!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: