Avicola Crevedia lansează Puiul Țărănesc pe piața din România

  • de

La Ferma - Pui Taranesc de la Avicola CrevediaÎncepând din luna iunie, Puiul Ţărănesc produs la Avicola Crevedia, part of Agroli Group, va ajunge şi pe piața din România, după ce până acum a fost un produs dedicat exportului pe pieţe din Europa de Vest.

Puiul Ţărănesc de la Avicola Crevedia este produs conform celor mai înalte standarde de calitate şi igienizare la nivel european. Din luna iunie, Puiul Ţărănesc va fi disponibil în reţeaua de magazine Crevedia Express, sub marca La Ferma, dar şi în hipermarketurile Cora din Bucureşti, sub marca proprie, cu menţiunea „Produs exclusiv de Avicola Crevedia”.

Puii Ţărăneşti de la Avicola Crevedia sunt crescuţi în ferme cu lumină naturală şi ies în curte, iar ritmul lor de creştere este mult mai lent decât al puilor obişnuiţi care cresc într-un mediu mult mai controlat. De aceea, un Pui Ţărănesc creşte în aproximativ 60 de zile, în timp ce puiul obişnuit ajunge la abator după doar 30 de zile.

„Puiul Ţărănesc este un produs de calitate superioară pe care l-am comercializat până acum pe cele mai exigente pieţe din Europa de Vest. Mai mult decât atât, pasagerilor care calatoresc la business si first class cu compania aeriană KLM li se serveşte acest produs. O dovadă în plus a calităţii sale. Ne bucurăm că am reuşit să îl aducem şi pe piaţa locală. Pentru început preconizăm vânzări de 5 tone/săptămână, iar odată cu extinderea capacităţii de producţie, din luna iulie, mizăm pe o creştere progresivă a vânzărilor”, a declarat Rami Ghaziri, CEO Agroli Group.

Capacitatea actuală de producţie a Puiului Ţărănesc este de 40 de tone/săptămână. Din 2011 până acum, întreaga producţie de Pui Ţărănesc a fost destinată exporturilor, asigurând 60% din cifra de afaceri a companiei. Produsul ajunge cu etichetă de Avicola Crevedia direct pe rafturile magazinelor din Olanda, Germania, Franţa şi Marea Britanie.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *