Azi a inceput Targul International de Vinuri Goodwine

Azi, 26 Noiembrie 2010 a inceput a patra editie a Targului International de Vinuri GoodWine, organizat de Proactive Business Communication, ce va avea loc in perioada 26 – 28 noiembrie a.c.

Evenimentul va avea loc in aceeasi locatie ca si editiile precedente, la World Trade Plaza, Hotel Pullman din Bucuresti si reuneste peste 30 de producatori, distribuitori si importatori de vinuri premium din Romania, dar si producatori din strainatate. Peste 100 vinuri vor fi lansate in premiera la Targul International de Vinuri Goodwine. Targul se adreseaza segmentului HORECA, precum si publicului pasionat de vin, oferindu-se oportunitatea de a degusta vinuri de o calitate exceptionala, vinuri lansate in premiera, precum si de a asista la spectacolele gastronomice din cadrul evenimentului. Vinurile prezentate la GoodWine provin din Romania, Franta, Italia, Spania, Austria, Bulgaria, Australia, Argentina, Chile, Africa de Sud, California, SUA, Georgia.

Editia din noiembrie a Targului Goodwine se bucura de cea mai numeroasa participare de pana acum: peste 20 de producatori de vin, 6 importatori si alte 10 companii din domenii conexe (apa minerala, echipamente frigorifice, accesorii vin, agentii de turism, edituri – carti despre vin, autoturisme). Organizatorii au pregatit numeroase surprize pentru vizitatorii Targului de Vinuri Goodwine, incepand cu paharele de degustare premium Riedel, dar mai ales participarea de exceptie.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *