Noua sticlă Ballantine’s în ediție limitată are design semnat Dave Ma

Toamna aceasta, Ballantine’s surprinde iubitorii de whisky și artă deopotrivă cu o sticlă în ediție limitată, lansată în colaborare cu fotograful Dave Ma.

ballantines-finest-dave-ma-limited-editionSticla are un ambalaj cu design special și face parte din gama Ballantine’s Artist Series, înfățișând o nouă perspectivă asupra peisajelor Scoției, țara unde a luat naștere whisky-ul Ballantine’s.

Dave Ma este fotograf și producător video, recunoscut la nivel mondial pentru colaborări cu artiști din muzica alternativă, precum Foals, Nick Cave, Diplo, Skrillex sau Bastille. Fotografia lui Dave depășește însă zona muzicală și ajunge până în cea dedicată fotografiei aeriene, cu imagini realizate de la mii de metri altitudine. Fiecare lucrare semnată Dave Ma uimește prin perspectiva diferită din punct de vedere cromatic și compozițional asupra peisajelor surprinse.

Design-ul sticlei Ballantine’s în ediție limitată nu face excepție și înfățișează peisajele din zona înaltă a Scoției văzute prin obiectivul lui Dave Ma de la 2500 m altitudine. Paleta de culori oferă un aer suprarealist fotografiei, artistul alăturând în design două culori puternice, albastru și roșu. Inspirația pentru cromatica aleasă stă în spiritul tânăr, energic și în gustul surprinzător al blendului Ballantine’s Finest. Mai mult, tehnologia tactilă a fost utilizată pentru prima dată în crearea ambalajului sticlei, acesta redând la atingere terenul muntos ce caracterizează zona înaltă a Scoției.

Dorința fotografului de a fi autentic și personalitatea inovatoare sunt doar câteva dintre elementele care au conturat colaborarea dintre Dave Ma și Ballantine’s: ,,Bucuria de a face ceva cu totul diferit, în stilul meu – acesta este motivul pentru care am spus DA colaborării cu Ballantine’s. A fost o experiență incredibilă să stau față în față cu priveliștea oferită de regiunea muntoasă a Scoției, de la înălțime. Mi-am dorit să-i surprind frumusețea naturală, dar fără să redau întocmai peisajul verde, atât de cunoscut. Astfel, am ales să-i ofer un aspect diferit, care să reflecte profilul unic al blendului Ballantine’s Finest.” a declarat Dave Ma.      

Sticla în ediție limitată face parte din Ballantine’s Artist Series, un proiect creativ de colaborare între Ballantine’s și artiști care activează în zona muzicală internațională. Lansată în 2015, gama Ballantine’s Artist Series propune reintepretări unice și surprinzătoare ale sticlei Ballantine’s.

Începând cu luna noiembrie 2016, sticla în ediție limitată ajunge și pe piața din România, unde va fi disponibilă în marile rețele de magazine din toată țara.

Ballantine’s Finest este scotch whisky-ul Numărul 1 în Europa şi Numărul 2 ca volum în lume, cu vânzările anuale de peste 70 de milioane de sticle. În ultimii 10 ani, brandul a câştigat mai mult de 120 de trofee şi medalii la competiţii internaţionale pentru calitate, ca rezultat al caracterului său bogat şi al echilibrului perfect al gustului.

Pernod Ricard este co-liderul mondial al vinurilor şi băuturilor spirtoase, creat în 1975 de fuziunea dintre Ricard şi Pernod, Grupul deţine în prezent unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din domeniu precum Ballantine’s, ABSOLUT Vodka, Chivas Regal, Jameson, The Glenlivet, Martell, Havana Club, Beefeater, Mumm, Perrier-Jouët si Jacob’s Creek. Pernod Ricard are 18.000 de angajati, se dedică unei politici de dezvoltare sustenabilă şi încurajează consumul responsabil. Strategia Pernod Ricard se bazează pe 3 valori cheie care îi ghidează expansiunea: spiritul antreprenorial, încrederea reciprocă şi un simţ etic dezvoltat.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *