BDG Import lansează gama TRUE

BDG Import, lider pe piaţă de băuturi alcoolice premium din România, îşi extinde linia de business oferind suport logistic pentru bartending şi mixologie prin importul şi distribuţia de produse specifice: lichioruri, siropuri, sucuri şi ceaiuri.

Cel mai nou brand din portofoliul BDG Import, lansat exclusiv în segmentul HoReCa, TRUE – PROFFESIONAL MIXERS, este prima gamă de băuturi carbogazoase din România, realizată din ingrediente naturale 100%. Acidifierea băuturilor s-a făcut cu suc de lămâie, în timp ce majoritatea producătorilor folosesc acid citric sau fosforic de sinteză. Culoarea produselor a fost realizată cu ajutorul siropului de zahăr sau al şofranaşului în cazul TRUE ENERGY, gustul este un mix perfect de arome obţinute din extracte naturale 100% iar carbogazificarea este realizată cu CO2 obţinut prin fermentarea produselor agricole (cereale sau melasă), restul producătorilor folosind CO2 sintetic.

Gama pilot TRUE – PROFFESIONAL MIXERS conţine trei produse: un energizant – TRUE ENERGY, o apă tonică – TRUE TONIC şi ginger ale – TRUE GINGER.

TRUE GINGER este o băutură răcoritoare carbogazoasă, cu aromă naturală de ghimbir şi suc de lămâie. Puţin cunoscută consumatorului român, “ginger ale” este o băutură carbogazoasă rafinată, obţinută 100% din ingrediente naturale, cu o aromă bogată şi exotică. Gustul puţin “înţepător” al ghimbirului şi aroma acrişoară datorată sucului de lămâie fac din TRUE GINGER combinaţia ideală pentru whisky-ul preferat.

TRUE TONIC este o apă tonică 100% naturală, ce are la bază o formulă reinventată, gustul şi aroma unică fiind conferite de ingredientele de bază cum ar fi sucul de lămâie, dar şi de o selecţie de arome naturale. Gustul amărui al TRUE TONIC este dat de un bitter natural – extractul de Quassin, în timp ce majoritatea producătorilor folosesc chinina sintetică. TRUE TONIC oferă o aromă proaspătă oricărui long drink pe bază de tonic.

TRUE ENERGY, “vârful de lance” din gama TRUE este singura băutură energizantă carbogazoasă din România cu ingrediente 100% naturale, la baza reţetei aflându-se extractele de acai, guarana şi cafea verde. Guarana conţine o substanţă cu efect energizant – guaranina, ale cărei efecte sunt similare cu cele date de cofeină: suprimă senzaţia de oboseală, de epuizare şi ajută la înlăturarea acidului lactic din muşchi, sporind astfel randamentul fizic şi psihic. Fructele Acai Berry conţin acizi graşi esenţiali Omega 3 şi Omega 6 şi sunt binecunoscute în lumea întreagă datorită cantităţii impresionante de antioxidanti pe care o deţin. Practic, TRUE ENERGY oferă gustul băuturilor energizante, atât de familiare consumatorului român, într-o băutură energizantă mult mai sănătoasă.

Produsele din gama TRUE pot fi consumate ca atare sau în combinaţii cu alcool şi se găsesc (în 2011) doar în locaţii HoReCa, la nivel naţional.

Despre B.D.G. IMPORT

Compania B.D.G. Import a fost înfiinţată în anul 1996, având ca obiect de activitate importul şi distribuţia de produse premium şi superpremium. Din portofoliul BDG Import fac parte mărcile: Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Piper Heidsieck, Evian, Jagermeister, Corona Extra, Budweiser Budvar, Southern Comfort, Herradura, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Bacardi, Martini, Grey Goose, Bombay Sapphire, Dewars, The Famous Grouse, The Macallan.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Importatori » BDG Import lansează gama TRUE

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: