belVita Start invită românii la „Mic dejun oriunde s-ar afla”

Kraft Foods a organizat pe 12 iunie belVita Start City Tour, un eveniment la care au participat peste 40 jurnalişti şi bloggeri, care au servit un mic mic dejun delicios, admirând în acelaşi timp cele mai frumoase obiective turistice din Bucureşti. Kraft Foods lansează astfel românilor invitaţia de a lua „Micul dejun oriunde s-ar afla” cu biscuiţii delicioşi belVita Start.

Prin evenimentul belVita Start City Tour, belVita Start atrage atenţia asupra importanţei micului dejun, care poate deveni un obicei plăcut şi firesc, ce ne ajută să începem o dimineaţă plini de energie. Principalul lucru pe care trebuie să-l luăm în considerare când alegem ce servim la micul dejun este să oferim organismului combustibilul atât de necesar din nutrienţii esenţiali.

„Majoritatea celor care au participat la eveniment au fost foarte încântaţi de propunerea noastră. Am luat împreună un mic dejun din mers, la înalţime, foarte gustos şi hrănitor, care ne-a bine dispus şi ne-a dat energie pentru întreagă zi. Cu siguranţă experienţa belVita Start City Tour a fost una originală, de care ne vom aduce aminte cu multă plăcere”, a declarat Maria Burnuz, Brand Manager Biscuiti, Kraft Foods România.

belVita Start City Tour reprezintă experiența inedită de a savura un mic dejun delicios într-un autobuz turistic, un mix între conceptul micului dejun, bucuria de a socializa şi frumuseţea celor mai cunoscute atracţii turistice din Bucureşti. Nu întâmplător, locul de desfăşurare ales a fost un autobuz cu etaj, tipic englezesc, ştiută fiind importanţa pe care englezii o acordă micului dejun.

Călătoria a început în Piaţa Presei Libere, a continuat pe Calea Victoriei prin Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Constituţiei, iar drumul de întoarcere a trecut prin Piaţa Universităţii, Romană şi Victoriei.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,073 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » belVita Start invită românii la „Mic dejun oriunde s-ar afla”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: