BelVita Start își completează gama cu un nou sortiment: Cereale și Afine Roșii

Kraft Foods România lansează un nou sortiment de biscuiți delicioși pentru micul dejun: belVita Start cu Cereale și Afine Roșii. Singurii biscuiți special creați pentru micul dejun, belVita Start, își completează astfel gama de 4 sortimente deja existente pe piața din România.

Fabricați din cereale integrale, bucățele de afine roșii și fortifiați cu vitamine și minerale, noii biscuiţi belVita Start cu Cereale și Afine Roșii oferă, alături de o porţie de fructe, una de lactate şi o băutură, o alternativă delicioasă pentru un mic dejun echilibrat și sănătos.

Biscuiţii belVita Start cu Cereale și Afine Roșii sunt disponibili pe piaţa din România în două variante: pachet de 50 de grame ambalat individual care conţine 4 biscuiţi (pentru cei care preferă să ia micul dejun la birou) și cutie de 300 de grame care conţine 6 pachete de câte 50 de grame (concepută special pentru a fi împărţită cu familia sau colegii sau pentru a asigura mai multe dimineți pline de vitalitate).

Lansarea va fi susținută printr-o comunicare de marketing integrată, ce va avea ca erou principal chiar noul produs și beneficiile pe care acesta le oferă ca parte a unui mic dejun echilibrat. Nu vor lipsi din comunicare nici mijloacele ATL, în special comunicarea TV și pe internet, dar nici cele de BTL, care trebuie să asigure degustarea produsului de către un număr cât mai mare de consumatori.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » BelVita Start își completează gama cu un nou sortiment: Cereale și Afine Roșii
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: