Berea Ciucas – o noua imagine, aceleasi ingrediente naturale

Orice bere buna are o taina pastrata cu grija. Pentru berea Ciucas aceasta se regaseste in ingredientele naturale care au fost folosite inca de la inceput in reteta sa. Berarii Ursus Breweries dezvaluie incepand cu aceasta luna povestea berii Ciucas, facuta dupa legile naturii.

Istoria berii Ciucas a fost scrisa de catre specialistii in domeniu si de catre romanii care au ales de fiecare data aceasta bere făcuta după legile naturii. Maltul si hameiul, ingrediente naturale care se regasesc dintotdeauna in reteta Ciucas, au trecut de-a lungul timpului prin mainile maestrilor berari, iar acestia au creat o bere cu gust echilibrat ce ofera o experienta unica, naturala celor care o savureaza.

Astazi, Ciucas se prezinta consumatorilor invesmantat in “haine” noi, inspirate de natura. Noua eticheta are acum o infatisare mai apropiata de specificul produsului, in tonuri de verde si maro, culori asociate, prin excelenta, cu natura. Cerbul este în continuare parte din identitatea vizuala Ciucas – poate fi admirat atat pe eticheta cat si in noul logo al marcii.

Savoarea atat de apreciata de consumatorii Ciucas trebuie pastrata cu grija, de aceea ambalajul a fost si el imbunatatit. De acum inainte, varianta PET de 2 litri din material Polyshield asigura berii o valabilitate de pana la patru luni si jumatate, caracteristica ce-i ofera iubitorului de bere posibilitatea de a se bucura mai mult timp de gustul echilibrat. Berea Ciucas mai poate fi gasita in noul ambalaj si la doza de 0,5 litri si sticla de 0,5 litri, cu eticheta metalizata.

“Timp de noua luni, o echipa Ursus Breweries formata din berari si specialisti in cercetare si marketing a urmarit indeaproape dorintele consumatorilor pentru a oferi produsului o imagine pe masura caracterului sau. Astfel, aceasta bere cu un gust echilibrat, are acum o imagine inspirata din natura, aşa cum au vazut-o consumatorii – legatura cu ei fiind esentiala pentru noi.”, a declarat Camelia Panait, Group Brand Manager Ursus Breweries.

In perioada decembrie 2010 – aprilie 2011, Ciucas va derula o ampla campanie de comunicare cu sloganul “Ciucaş – berea favorita a naturii”. Aceasta va fi declinata atat prin intermediul unui spot TV care va rula pe cele mai importante statii TV din tara, cat si al outdoor-urilor care vor fi prezente in marile orase si pe cele mai importante drumuri judetene. Spotul TV este disponibil si pe pagina de Facebook Bere Ciucas.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell si Miller.

2performant.com

3 comentarii la „Berea Ciucas – o noua imagine, aceleasi ingrediente naturale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *