Berea Stejar lansează Stejarii – o ediție dedicată echipei Naționale de Rugby a României

Berea Stejar, sponsor oficial al echipei Naționale de Rugby a României „ Stejarii”, lansează o ediție specială a dozei de bere sub deviza „Niciun Mondial Acasă!”.

StejarIIEdiția limitată este dedicată fanilor de esență tare și este inspirată de rezultatele Stejarilor din ultima vreme și de dorința de a-i susține în continuare.

Noul ambalaj al dozei de bere Stejar își schimbă numele în Stejarii până la finalul anului, iar designul ambalajului ilustrează ipostaze specifice unui meci de rugby. Berea Stejar încurajează fanii de esență tare să fie alături de echipa lor de suflet, înaintea unor confruntări internaționale importante.

Vor urma meciuri cu Irlanda, Canada și Italia, în care România va pune fair-play-ul înainte de toate și ne va bucura ca în multe alte ocazii în care românii au demonstrat pasiunea pentru sportul cu balonul oval.

“Stejar este un partner și un suporter de tradiție al rugby-ului românesc. Anul acesta am vrut să facem un pas în plus prin lansarea unui ambalaj special, dedicat echipei Naționale de Rugby a României și organizarea unei deplasări pentru un nucleu de suporteri adevărați, care să fie alături de echipă în tribune la meciul cu Irlanda. Este felul nostru de a ne încuraja echipa și de a ne arăta mândria pentru reușitele lor,” a declarat Victor Teioșanu, Senior Brand Manager Stejar.

Spiritul fanilor de esență tare a fost ilustrat de Berea Stejar în trei materiale video care arată ce ar face fanii de esență tare pentru a susține naționala de rugby. Fanii adevărați au făcut orice să nu vadă marele meci la TV, ci în tribune.

Berea Stejar va trimite 18 suporteri de esență tare, care și-au demonstrat susținerea pentru națională, pe Wembley, alături de Club 16 – Fan Club Rugby România.  Împreună, vom susține Stejarii în confruntarea cu Irlanda, îmbrăcați în galben, cântând imnul Stejarilor.

Contează pe cine ai alături astfel că, împreună, susținem Stejarii în confruntările viitoare:

  • 09.2015 – Irlanda Vs Romania (Londra)
  • 10.2015 – Canada Vs Romania (Leicester)
  • 10.2015 – Italia Vs Romania (Exeter)

Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.bereastejar.ro și pagina de Facebook Stejar.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Berea Stejar lansează Stejarii – o ediție dedicată echipei Naționale de Rugby a României

Spune-ți părerea

  1. […] Berea Stejar lansează Stejarii – o ediție dedicată echipei Naționale de Rugby a României […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: