Berea Timișoreana va fi produsă sub licență în Republica Moldova

Berea Timişoreana va fi produsă sub licenţă în Republica Moldova. Acest lucru a fost posibil datorită parteneriatului cu cel mai mare producător de bere din Republica Moldova, Efes Vitanta Brewery, care produce sub licență marca Timișoreana.

Berea TimișoreanaÎn luna mai 2013, Republica Moldova a devenit prima țară de peste granițe care a lansat berea Timișoreana la nivel local, sub formă de franciză.

Românii din Republica Moldova se bucură de mai mult de doi ani de zile de gustul berii preparate după rețeta tradițională a maeștrilor berari Timișoreana. În acest timp, vânzările au cunoscut o creștere accelerată. Din momentul lansării, vânzările s-au dublat de la an la an. Anul trecut s-au vândut 3.3 milioane de litri de bere Timișoreana, cantitatea preferată de consumatori fiind de 0,5.

 „Ne bucurăm că povestea Timișoreana a reușit să meargă mai departe, geografic vorbind, și a devenit una  dintre berile preferatele ale moldovenilor. Rezultatele foarte bune de vânzări sunt de fapt un foarte bun indicator al faptului deși ne desparte un Prut, ne unește gustul unei beri”, declară Mihai Bârsan, Vicepreședinte Marketing Ursus Breweries.

Se apropie Campionatul European de Fotbal – Televizoare peste aşteptări

Berea Timișoreana își propune să fie aproape și de românii din alte țări

Berea Timișoreana este exportată în Spania, Italia, Franța sau Grecia. În aceste țări există comunități mari de români, care, deși și-au construit o viață nouă  acolo, nu au uitat România și nici mărcile românești cu tradiție.

Efes Vitanta Moldova Brewery S.A. este parte a grupului Efes Beverage Group, unul din cei mai importanți producători de bere și băuturi răcoritoare din Turcia și spațiul CSI.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell, St Stefanus și Miller Genuine Draft.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Berea Timișoreana va fi produsă sub licență în Republica Moldova

Spune-ți părerea

  1. […] Berea Timișoreana va fi produsă sub licență și în Republica Moldova. […]

    Răspunde
  2. […] Berea Timișoreana va fi produsă sub licență în Republica Moldova […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: