Berea – una dintre băuturile cel mai des cumpărate în perioada sărbătorilor de iarnă

Conform unui sondaj realizat la solicitarea Tuborg România în perioada 03-05 noiembrie, berea este una dintre băuturile cel mai des cumpărate în perioada sărbătorilor de iarnă, alături de apă şi sucuri. Astfel, conform cercetării la care au răspuns peste 1.400 de persoane, pe lista de cumpărături pentru masa de Crăciun a românilor se regăsesc sucurile (25.45 %), fiind urmate de apa minerală (21.75 %) şi bere (18.87%).

Cercetarea a fost realizată cu sprijinul platformei online iVox.ro la solicitarea Tuborg România, cu ocazia lansării pe plan local a ediţiei limitate de sărbători Tuborg Christmas Brew. În cadrul acestei cercetări, o treime din bărbaţii români au declarat că beau Tuborg Chrismas Brew cel puţin o dată în perioada Crăciunului, în timp ce mai bine de 20% dintre ei au susţinut că sunt consumatori frecvenţi ai acestei ediţii speciale (cel puţin o dată pe săptămână în perioada sărbătorilor de iarnă). Aceştia asociază, de altfel, Tuborg Christmas Brew cu culoarea albastră care se regaseşte atât în ambalajul acestui produs, cat şi în toate elementele de comunicare (42.54%), cu masa de sărbători în proporţie de 31,14% şi cu petrecerile organizate în această perioadă de producătorul de bere Tuborg (10,96%).

“Dacă acum 12 ani părea un gest curajos să aducem pe piaţa din România Tuborg Christmas Brew, cercetarea realizată aceste zile ne demonstrează că în acest timp, am reuşit să dezvoltăm preferinţele consumatorului român pentru acest tip de produs şi că acesta a început să asocieze perioada sărbătorilor de iarnă cu Tuborg Christmas Brew. Această cercetare ne bucură nespus, pentru că ne-am dat seama că suntem prezenţi pe lista preferinţelor românilor în perioada sărbatorilor de iarnă, unul dintre cel mai festive momente din an” a declarat Doron Zilberstein (Vice Presedinte Marketing, URBB).

Caravana Tuborg Christmas Brew a început anul acesta, aşa cum a fost deja publicul obişnuit, în primul week-end al lunii noiembrie. Astfel, în zilele de 04 si 05 noiembrie, 12 locaţii din Centrul Vechi al Capitalei au fost vizitate de Caravana Tuborg Christmas Brew, unde au fost oferite peste 1.000 de premii constând în sticle de bere şi obiecte promoţionale marca Tuborg Christmas Brew. Peste 3.000 de persoane au intrat în contact cu berea ce aduce mai aproapre sărbatorile de iarnă în week-endul ce tocmai a trecut.

În următoarele săptămâni caravana Tuborg Christmas Brew va ajunge în 60 de locaţii din mai multe oraşe din ţară: Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Iaşi, Galaţi, Braşov, Sibiu si Ploieşti oferind consumatorilor posibilitatea de a se bucura de primele sticle Tuborg Christmas Brew oferite cadou de crăciuniţele albastre. Caravana Tuborg Christmas va fi alcătuită din traditionalul camion Tuborg Christmas Brew, alături de modernele şi noile maşini albastre SsangYong Korando ce vor transporta crăciuniţele.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *