Bergader mini brie, o brânză nobilă pe piața din România

Bergader lansează în România un nou sortiment: Bergader mini brie, o brânză cremoasă cu gust delicat. Acest sortiment, la fel ca şi celelalte din portofoliul Bergader, este produs din lapte colectat numai de la fermele din Bavaria şi Austria.

Cu Bergader mini brie este uşor să ai un moment special. Gustul său aparte este pus în valoare lângă legume proaspete şi delicatese din carne. Deasemenea, poate fi şi ingredientul esenţial în prepararea sosurilor sau dressing-urilor, conferindu-le o notă fină, rafinată. Deşi este un segment de nişa, piaţa brânzeturilor cu mucegai atrage tot mai mulţi români.

Marca Bergader este distribuită de Delaco, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa brânzeturilor din România.

”Marca Bergader este o prezenţă puternică în segmentul brânzeturilor cu mucegai albastru prin produsele Bavaria Blu, feliile Edelpilz şi Grand Bavareze. Extinderea portofoliului cu o brânză cu mucegai alb vine să răspundă curiozităţii şi nevoii de produse noi, rafinate, de calitate superioară, pe care am indentificat-o la nivelul unui segment de consumatori cu potenţial important de creştere. Bergader mini brie, cel mai nou membru al familiei Bergader România, este o brânză delicioasă, care îmbină fineţea unei crème de brânză cu extravaganţa mucegaiului alb.” a declarat Romulus Dumitru, director de marketing Delaco.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,038 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Importatori » Bergader mini brie, o brânză nobilă pe piața din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: