Bergenbier ALE – Descoperă gustul deosebit al unei beri premiate

Bergenbier ALE, berea creată după o reţetă originală cu drojdie specială Ale de fermentaţie superioară, a primit din partea consumatorilor români Marele Premiu pentru Inovație și distincția Produsul Anului 2016 în categoria Bere.

Bergenbier ALEAstfel, Bergenbier ALE primește o nouă înfățișare și devine, din ediție limitată, un produs disponibil oricând. Creată special pentru prieteni de către maeștrii berari Bergenbier, berea a fost apreciată pe baza a trei criterii: atractivitate, inovație și satisfacție.

Bergenbier ALE este o bere care te cucereşte imediat prin aroma sa perfect echilibrată, culoarea de chihlimbar şi gustul său deosebit. Este o bucurie pentru noi să îi anunțăm pe prietenii Bergenbier că pot găsi în continuare Bergenbier ALE în magazine, într-o haină nouă, încununată de distincția Produsul Anului, pe care ei înșiși au ales-o”, a declarat Gabriela Lupaș-Țicu, Director de Marketing Bergenbier S.A.

Produsul Anului este cel mai amplu studiu realizat pe consumatorii români (persoane peste 18 ani), în urma căruia este premiată inovația în categoria bunurilor de larg consum. Studiul a fost derulat în luna aprilie 2016 de către compania de research EXACT Cercetare și Consultanță, membră ESOMAR, pe un eșantion de 4.000 de consumatori români.

Bergenbier ALE a fost lansată la finalul anului trecut, fiind creată de maeștrii berari Bergenbier după o rețetă originală, folosind drojdie specială Ale de fermentație superioară. Berea are un conţinut de alcool de 5.5%, iar gustul său rafinat este obținut în urma unui procedeu de producţie diferit de cel al unei beri de tip Lager.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producător de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, ALE, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc  precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, Bergenbier S.A. importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden precum și berea mexicană numărul 1 în lume, Corona.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Bergenbier ALE – Descoperă gustul deosebit al unei beri premiate
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: