Bergenbier lansează sticla de 0,33L cu capac Twist off

Bergenbier lansează sticla de 0,33L cu capac Twist off pentru două dintre sortimentele sale: Bergenbier blondă 0,33L și Bergenbier ALE 0,33L.

BergenbierCele două noi ambalaje sunt pregătite să ofere o răcorire adevărată de la începutul lunii mai. Cu ingrediente naturale, atent selecționate, și cu un proces special de producție – maturată la rece, filtrată la rece și cu CO2 din fermentație naturală – Bergenbier are o singură misiune: să Răcorească România.

Indiferent de locul în care ești alături de prieteni, la mare, la iarbă verde, la terasă sau acasă, Bergenbier îți aduce adierea răcoritoare a muntelui. De aceea, am pregătit noua sticlă Bergenbier 0,33L pentru momentele în care cauți răcorirea adevărată”, a declarat Gabriela Lupaș-Țicu, Director de Marketing Bergenbier S.A..

Bergenbier blondă și Bergenbier ALE sunt cele două sortimente care vor fi disponibile în sticlă de 0,33L cu capac Twist off.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,034 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Bergenbier lansează sticla de 0,33L cu capac Twist off
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: