Bergenbier Fresh Grapefruit – primul mix de bere cu suc de grapefruit din România

Bergenbier SA lansează în această lună Bergenbier Fresh Grapefruit, primul mix de bere cu suc de grapefruit din România. Bergenbier Fresh Grapefruit este un amestec echilibrat între bere și suc de grapefruit, cu un conţinut scăzut de alcool, de doar 1,9%.

“Bergenbier Fresh Grapefruit este pariul nostru cu vara, un mix de bere cu suc de grapefruit cu un gust deosebit de răcoritor. Intr-o categorie in care suntem pionieri, continuam sa inovăm, aducând experienţele berilor premium în segmentul berilor accesibile. Această completare a portofoliului Bergenbier vine doar să întărească această afirmaţie. Astfel am dezvoltat Bergenbier Fresh Grapefruit, o bere creată din prietenie pentru consumatorii mărcii Bergenbier care uneori ar bea ceva extrem de răcoritor, nerenunţând la marca lor preferată”, a declarat Mihai Bonca, director de Marketing Bergenbier S.A.

Noul produs lansat de Bergenbier SA este disponibil la raft, în varianta sticlă returnabilă de 0.5 l şi doză de aluminiu la 0.5 l. Bergenbier Fresh Grapefruit va fi susţinut printr-o campanie susţinută pe toate canalele media.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Bergenbier Fresh Grapefruit – primul mix de bere cu suc de grapefruit din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: