Bergenbier S.A. anunță extinderea gamei Leffe cu două noi specialități

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors, extinde portofoliul de bere prin adăugarea a două noi specialități belgiene Leffe, unice pe piața din România: Ruby și Radieuse.

BergenbierAcestea pot fi găsite în magazinele din țară începând cu această lună. Cele două noi specialități completează gama berilor de abație Leffe, din care fac parte sortimentele ”Blonde” și ”Brune”.

Cele două specialități Leffe vin în întâmpinarea dorinței românilor de a descoperi noi gusturi și experiențe. Leffe este un etalon al calității berilor belgiene de abație, iar noile sortimente prezente pe piața din România ne dezvăluie măiestria berarilor belgieni și capacitatea lor de a inova”, declară Alexandra Butoi, Senior Brand Manager în cadrul Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors.

Leffe Ruby este prima bere de abație cu fructe roșii, o bere ușoară și revigorantă, cu note echilibrate și o culoare roșie de rubin. Ruby combină tradiția berii de abație cu fructele de pădure, într-un gust rafinat, cu căpșuni, zmeură, afine, soc și, pentru cunoscători, note lemnoase de trandafir. Leffe Ruby are o concentrație de alcool de 5,0%.

Gustul rafinat Leffe Radieuse are note delicate de citrice și semințe de coriandru. Este o bere bogată, plină, cu un gust complex, foarte apreciat de cunoscători, un gust dulce și un final amărui, cu o concentrație de alcool de 8,2%.

Cele două specialități se servesc în pocalul reprezentativ Leffe pentru a savura gustul și notele specifice berilor, la o temperatură ideală de servire de 4 – 5⁰C.

Produsă printr-o tehnică de fermentare la temperatură înaltă, Leffe este un simbol în cultura berii belgiene. Berea a fost fabricată pentru prima dată în anul 1240, în mănăstirea Abbey Notre-Dame de Leffe, iar în prezent este comercializată în peste 60 de țări din întreaga lume.

În prezent, Bergenbier S.A. importă în România specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden, precum și berea mexicană numărul 1 în lume, Corona. Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, ALE, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc  precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s și Löwenbräu.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producător de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, ALE, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc  precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, Bergenbier S.A. importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden precum și berea mexicană numărul 1 în lume, Corona.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,954 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Bergenbier S.A. anunță extinderea gamei Leffe cu două noi specialități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: