Bergenbier plantează 50.000 de brazi în trei zone din Vestul României

Bergenbier, berea inspirată din natură, va începe în luna aprilie plantarea a 50.000 de brazi în Vestul României, Transilvania, ca parte a campaniei „Te răcorești și reîmpădurești!”.

bergenbierRâu de Mori (jud. Hunedoara), Sohodol și Bucium (jud. Alba) sunt cele trei zone în care Bergenbier și inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat „Plantăm fapte bune în România” vor planta specii de conifere.

Bergenbier și-a invitat consumatorii să susțină campania și i-a încurajat să dea nume brazilor care urmează a fi plantați, pe pagina de Facebook a brandului. Aceștia se pot înscrie voluntari în Echipa Națională de Răcorire, pentru a participa la împădurire, pe platforma racorimromania.ro/cubrazi, până la data de 15 aprilie.

La sfârșitul lunii aprilie, Bergenbier va începe plantarea brazilor în zona Bucium alături de voluntarii și de vedetele care s-au alăturat campaniei de reîmpădurire. Plantarea celor 50.000 de brazi în cele trei zone din vestul țării (Bucium, Sohodol și Râu de Mori) va fi finalizată în luna mai.

„Te răcorești și reîmpădurești!” este unul dintre cele mai ample proiecte de reîmpădurire cu ajutorul voluntarilor din România, realizat de Bergenbier cu sprijinul asociației EcoAssist, reprezentantul legal al „Plantăm fapte bune în România”.

Am simțit că ar fi frumos să contribuim și noi într-o mică parte la răcoarea munților, iar plantarea celor 50.000 de brazi arată modul nostru de a ne arăta mulțumirea pentru natura care ne-a inspirat să facem Bergenbier, berea care îți oferă răcorirea adevărată. Din informațiile noastre, este prima inițiativă de această amploare din partea unei beri românești și ne vom implica în toate etapele plantării, dar și în menținerea și îngrijirea pădurii pentru o perioadă îndelungată”, a declarat Gabriela Lupaș Ticu, Director de Marketing Bergenbier S.A.

​„Creșterea și protejarea pădurilor reprezintă  misiunea asumată de către toți cei care se implică în acțiunile <<Plantăm fapte bune în România>>. Ne bucură inițiativa Bergenbier de a susține înființarea de noi culturi forestiere de conifere și credem că reprezintă un model de bune practici care să evidențieze responsabilitatea față de mediu și viitor”, a declarat Marin Toma, președintele Asociației EcoAssist, reprezentantul legal al inițiativei naționale de împădurire pe bază de voluntariat Plantăm Fapte Bune în România”.

Bergenbier

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producător de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, ALE, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc  precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, Bergenbier S.A. importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden, precum și berea mexicană numărul 1 în lume, Corona.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *