Bergenbier lansează primul Raport local de Sustenabilitate al companiei, ce detaliază activitatea din 2019

Bergenbier S.A., parte a Molson Coors Beverage Company, lansează astăzi primul Raport local de Sustenabilitate al companiei, ce detaliază activitatea noastră din 2019, urmărind țelurile globale Our Beer Print 2025 de a contribui la protecția oamenilor, a mediului înconjurător și a comunităților în care suntem prezenți.

Bergenbier

Raportul poate fi citit integral pe site-ul www.bergenbiersa.ro/responsabilitate/mediu.

Respectăm toate principiile corecte, iar eforturile noastre se concentrează asupra responsabilității și sustenabilității în toate activitățile specifice producției de bere. Suntem hotărâți ca în fiecare an să eficientizăm utilizarea resurselor naturale, pentru un impact minim asupra mediului. Veți descoperi în Raportul de Sustenabilitate publicat astăzi angajamentul nostru de a fi mereu un partener de încredere, corect și onest”, a spus Mihai Voicu, Director General Bergenbier S.A.

Raportul de Sustenabilitate 2019 al Bergenbier S.A. conține rezultatele non-financiare legate de Oameni, Mediu, Etică și Responsabilitate Comercială și este dezvoltat utilizând referința GRI. Lansarea sa vine în contextul sărbătoririi Zilei Mondiale a Mediului, instituită de Organizația Națiunilor Unite încă din 1972.

Fiecare celebrare propune o dezbatere pe un subiect vital pentru mediu, iar anul acesta, tema este: ”E timpul pentru natură”.

Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 650 de angajaţi. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc  precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, Bergenbier S.A. importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark, Granat și Unfiltered, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, cea mai iubită bere mexicană – Corona și berea albă nefiltrată Frazinskaner.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *