Angajații și Partenerii Bergenbier S.A. se alătură Crucii Roșii România în sprijinirea oamenilor din linia întâi

Bergenbier S.A. se alătură inițiativei angajaților și partenerilor companiei de a sprijini personalul medical din linia întâi și susține eforturile Societății Naționale de Cruce Roșie din România de a oferi unităților sanitare de pe întreg teritoriul României materiale de strictă necesitate în tratarea persoanelor infectate COVID-19.

BergenbierPrintr-un SMS la 8827, cu textul AJUT, românii pot dona 2 euro pentru a-i sprijini pe cei care luptă fără întrerupere pentru sănătate.

Prietenia a fost dintotdeauna în ADN-ul nostru. Iar prietenii nu se lasă la greu. Dorința de a face ceva este în sufletele tuturor, fie colegi de-ai mei, parteneri sau prieteni Bergenbier, încă din prima clipă. Începând de astăzi, inițiativa colegilor mei de a ajuta ”linia întâi” are susținerea companiei printr-o donație către Crucea Roșie Română. E un moment de solidaritate, în care oricine poate pune umărul la protejarea eroilor noștri din prima linie. Sunt încrezător că împreună vom traversa aceasta perioadă, mai puternici și mai uniți”, declară Mihai Voicu, Director General Bergenbier S.A.

Donațiile pot fi făcute atât printr-un SMS la 8827 cu textul AJUT – valoare 2 euro (SMS-ul nu are costuri suplimentare și e valabil în toate rețelele de telefonie mobilă din țară), cât și prin transfer bancar direct în contul Crucii Roșii Române: RO59BRDE410SV24517324100, cont deschis la BRD – Agenția Piața Romană – detalii transfer bancar: Familia Bergenbier.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *