Biointimo este noua gamă de produse de igienă intimă feminină destinată femeilor moderne

Pe fondul creşterii cererii de produse de igienă intimă feminină cât mai naturale la care se adaugă trendul crescător al consumului acestor produse, in urmă cu doi ani a intrat pe piaţa din România gama de produse de igienă intimă feminină Biointimo.

 

1

Prezente pe piaţa din România din 2012, produsele Biointimo au la bază câteva inovaţii ce înglobează materiale şi ingrediente naturale precum si tehnologii de ultimă generaţie.

Produsele Biointimo sunt destinate femeilor moderne cărora le pasă de sănătatea lor intimă, care înţeleg că o igienă corespunzatoare şi folosirea unor produse naturale, cu performanţe net superioare, pot preveni apariţia infecţiilor şi afectiunilor specifice.

 

Gama Biointimo cuprinde 3 grupe de produse sub acest brand:

–       absorbantele ce conţin şi un test pH pentru autoevaluarea sănătăţii intime acasă, rapid şi comod;

–       şerveţelele intime cu acid lactic, fara sapun sau parfumuri;

–       plasturele termic pentru calmarea durerilor,

toate acestea asigurând protecţie şi sănătate la pachet!

1. Absorbantele Biointimo sunt prezente în 3 variante: DAY (10), EVERYDAY(20) şi NIGHT(8). Variantele cele mai căutate de cliente sunt ambalate DUOPACK, DAY (2×10) şi EVERYDAY( 2×20), datorita pretului mai mic/unitate.

3

Una dintre inovatiile aduse de absorbantele Biointimo este efectul hemolitic si antimicrobian al acestora. Datorită stratului higroscopic antialergic din ingrediente naturale şi a benzii anionice încorporate,  absorbantele Biointimo asigură cea mai bună protecție împotriva bacteriilor nocive, prin distrugerea acestora din sângele menstrual și împiedicarea proliferării altora, au un efect de neutralizare pe cale naturală a mirosului neplăcut, și oferă o stare generală plăcută și echilibrată în orice moment.

Componentele utilizate la producerea absorbantelor sunt naturale precum bumbacul sau extractul natural de porumb care transforma lichidul in gel fără adaos de chimicale, iar în plus, banda anionică încorporată oferă o protecţie sporită.

Absorbantele ambalate individual sunt confecţionate din bumbac, 7 straturi învelite într-o membrană care permite circulaţia aerului şi conţin numai ingrediente naturale, fără compuşi chimici sau substanţe alergene.

Capacitatea de absorbţie a absorbantelor Biointimo este net superioară oricărui absorbant existent la acest moment pe piaţă, membrana care intră în contact cu pielea fiind practic permanent uscată, asigurând o stare generală normală, plăcută. Ca noutate absolută, fiecare pachet conţine un test-card pentru determinarea valorii pH-ului, ce poate fi folosit acasă, uşor şi rapid pentru verificarea sănătăţii intime. Absorbantele sunt ambalate într-un ambalaj inovator, care permite deschiderea şi închiderea etanşă de fiecare dată când se scot câte unul sau mai multe absorbante.

Servetele umede intime ambalate individual 302. Şerveţelele intime umede Biointimo, cu acid lactic sunt prezente în 3 variante de ambalare: pachete de câte 20 de bucăţi precum şi ambalate individual, pentru un plus de igienă şi siguranţă, în cutii de câte 30 de bucăţi şi varianta travel cu 5 bucăţi, adaptate la multiplele nevoi de utilizare, acasă, la serviciu sau în călătorii.

Noutatea acestora constă în conţinutul de acid lactic care îmbunătăţeşte capacitatea de apărare împotriva infecţiilor prin echilibrarea pH-ului. Nici acestea nu conţin săpun, parfum, compuşi chimici sau alţi alergeni, asigurând un mediu bacterian normal, echilibrat, prospeţime şi protecţie pentru întreaga zi.

Plasture termic pentru ameliorarea durerilor3. Plasturele termic Biointimo pentru ameliorarea durerilor este un plasture cald autoadeziv, un produs revoluţionar care se potriveşte perfect pe partea interioară a lenjeriei de corp cu efect analgezic excelent. Acesta combină radiaţiile infraroşii ale unor roci vulcanice cu efectele binefăcătoare ale plantelor medicinale.

Imediat după desfacere şi în contact cu aerul, plasturele începe să se încălzească şi oferă până la 12 ore de calmare a durerilor. Este util pentru calmarea crampelor menstruale , împotriva durerilor lombare, în regenerarea postnatală, îmbunătăţirea condiţiei meridianelor şi canalelor energetice ale corpului şi prevenirea durerilor cauzate de răceli.

De asemenea, acest plasture conţine numai ingrediente naturale. Este unul dintre cele mai căutate produse, datorită eficacităţii imediate, dovedite.

Produsele Biointimo sunt fabricate în Ungaria, iar în România se pot achiziţiona deocamdată din reţeaua Drogerie Markt (DM), procesul de listare şi în alte reţele fiind în curs de desfăşurare, produsele putandu-şi găsi loc la rafturile tuturor reţelelor de retail care dedică spaţiu produselor inovatoare în ceea ce priveşte igiena intimă feminină.

Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul www.biointimo.org.

Persoana de contact pentru informatii: Petre Pompilia, tel. 0771.288.604, e-mail: sales@interpharma.ro.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Biointimo este noua gamă de produse de igienă intimă feminină destinată femeilor moderne

Spune-ți părerea

  1. […] noua gamă de produse de igienă intimă feminină destinată femeilor moderne pe care compania INTER PHARMA COMPANY o propune pieţei din […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: