Biscuiții Eugenia, unul dintre cele mai vândute produse românești în străinătate

Eugenia, brandul de biscuiți sandwich numărul unu din România a intrat în oferta de produse disponibile pe Amazon, unul dintre cei mai mari retaileri online din lume.

eugenia dobrogea

Astfel, Eugenia poate fi acum achiziționată online, din orice colț al lumii, livrările fiind onorate la doar o zi de la plasarea comenzii.

Românii au o relație specială cu brandul Eugenia. Pentru mulți, înseamnă gustul copilăriei, al anilor de studenție sau, dacă nu mai locuiesc în România, înseamnă ideea de acasă. De aceea, nu am fost foarte surprinși să vedem succesul uriaș pe care l-am avut în vânzările externe în momentul în care biscuiții au devenit disponibili pe platformele marilor retaileri online internaționali, precum Amazon”, au declarat reprezentanții companiei.

Dobrogea Grup vinde pe piețele externe încă din anul 2007, țările cu cele mai mari comenzi fiind Spania, Italia, Marea Britanie, SUA, Canada și Germania, acolo unde, de altfel, se regăsesc și cele mai extinse comunități de români. În acest moment, aproximativ 9% din producția anuală de Eugenia merge către export.

Avem planuri importante și pentru anul 2015, care vizează inclusiv prezența pe piețele din afara României. Suntem o companie solidă, cu un portofoliu puternic și asta ne determină să abordăm cu încredere o strategie de business curajoasă”, au adăugat reprezentanții companiei.

Eugenia este marca proprie înregistrată a Dobrogea Group, cu o tradiție de peste 60 de ani în fabricație. În acest moment, pe piață sunt disponibile următoarele sortimente: Eugenia Original, Eugenia cu cremă de vanilie, Eugenia cu cremă de cacao, Eugenia cu cremă de lămâie, Eugenia Junior cu lapte și miere, Eugenia Dark cu cremă de cacao.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *