Bonduelle a deschis o fabrica in Brazilia

Producatorul francez de legume conservate si congelate Bonduelle a inaugurat pe data de 26 octombrie 2010 in Brazilia, la Canton Marajo Cristalina, prima unitate industriala a Grupului Bonduelle din America de Sud, desi productia de conserve de mazare incepuse inca de la mijlocul lunii septembrie.

Situat în statul Goias, pe platoul central al Braziliei, la o suta de kilometri sud-vest de capitala Brasilia, fabrica din Cristalina va avea o capacitate anuala de productie de cca 50.000 de tone de conserve de mazare si porumb dulce. Cu o investiţie de 15 milioane de euro, fabrica are 80 de angajati permanenti iar la nivelul intregii tari Bonduelle are 200 de angajati.

Cunoscand foarte bine piata, fiind prezent in Brazilia inca din anul 1994 cu un birou de vanzari, Grupul Bonduelle a luat decizia de a investi intr-o piata cu mare potential, de  cca 172 de milioane de consumatori. Fabrica este amplasata in podisul central brazilian unde clima subtropicala permite cultivarea legumelor timp de 365 de zile pe an.

Fabrica de conserve din Cristalina a fost proiectata in conformitate cu politica de mediu si dezvoltare durabila a Grupului Bonduelle si beneficiaza de toate competentele sale in acest domeniu.

Grupul Bonduelle este lider mondial in prelucrarea legumelor cu o cifra de afaceri anuala de cca 1.600 milioane de Euro. Are 43 de fabrici in 18 tari, dar este prezent in 80 de piete. Brand-urile Grupului sunt : Bonduelle, Cassegrain, Frudessa (in Spania) si Arctic Gardens (in Canada).

In Romania Grupul Bonduelle este prezent cu un birou de vanzari din anul 2002 si isi distribuie produsele in piata autohtona prin intermediul a doi importatori : Serpico Trading si Agrirom.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,038 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Importatori » Bonduelle a deschis o fabrica in Brazilia

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: