Bonduelle lansează gama nouă de Amestec de Legume pentru Supe Cremă

Bonduelle, lider mondial în domeniul legumelor gata de utilizare, lansează pe piața din România 3 noi tipuri de amestecuri de legume pentru pregătirea supelor cremă. Supele cremă de legume sunt preparate sănătoase, sațioase și ușor de gătit. Rețetele vin întotdeauna în ajutorul mamelor în căutare de ceva hrănitor și delicios pentru întreaga familie, mai ales în sezonul rece.

Bonduelle

Temperaturile scăzute, durata redusă de lumină a unei zile, o alimentație care nu conține o cantitate optimă de legume slăbesc sistemul imunitar. Vitaminele sunt extrem de importante pentru organism, mai ales în această perioadă, deoarece acestea joaca un rol important și în creșterea nivelului de energie, fapt ce conduce la menținerea unei stări de bine.

Amestecurile de legume pentru supele cremă Bonduelle sunt disponibile la gramaj de 400 g și vin în 3 variante aromate și pline de vitamine: Conopidă (conopidă, morcov, pătrunjel, țelină, praz), Dovleac Dulce (dovleac, morcov, ceapă) și Legume verzi (zucchini, mazăre, fasole verde, broccoli).

Legumele pentru Supă Cremă conțin 100% legume

Legumele pentru Supă Cremă Bonduelle conțin 100% legume, tăiate în bucăți. Deja pregătite la aburi, procedeu specific legumelor Bonduelle, amestecurile își păstrează culoarea, gustul și vitaminele. Timpul de preparare este de doar 3 minute: amestecul de legume se fierbe timp de 3 minute, apoi se pasează cu un blender și se asezonează după gust.

Supa-cremă are doar cuvinte de laudă din punct de vedere nutritiv: are multă apă și hidratează, e plină de vitamine și minerale, e dietetică și ideală pentru vegetarieni. Rețetele pot fi îmbunătățite cu crutoane sau smântână și supele pot deveni și un produs rafinat pentru iubitorii de gourmet: brânza de mucegai albastru se poate alătura elegant supei cremă de conopidă, o bucățică de ficat de gâscă adaugă savoare supei cremă de legume verzi sau brânza de capră celei de dovleac dulce. Ierburile aromate ca frunzele de busuioc, tarhon, rozmarin, cimbru, chimen aduc și ele extra savoare supelor.

Cu noile amestecuri de legume pentru supa cremă, Bonduelle încurajează iubitorii de legume să facă din supa cremă un aliat al sănătății, mai ales în sezonul rece!

Pentru mai multă inspirație, Bonduelle pune la dispoziție rețete pregătite cu aceste produse: www.bonduelle.ro/retete.

Bonduelle

Bonduelle, o afacere de familie înfiinţată în anul 1853, în Franța, este lider mondial în domeniul legumelor gata de utilizare. Legumele sale, cultivate pe 128.000 de hectare, de către 3.440 de fermieri parteneri din întreaga lume, sunt comercializate în 100 de țări sub o varietate de mărci, prin diferite canale de distribuţie şi în toate tehnologiile: conserve, congelate, pasteurizate, uscate şi proaspete/gata de utilizare.

Grupul Bonduelle are peste 14.500 de angajați, deține 54 de fabrici în întreaga lume, unde sunt preparate peste 500 de soiuri de legume. Grupul este în măsură să își diversifice activitățile și locațiile geografice, 77% din cifra sa de afaceri fiind realizată înafara Franței, țara de origine. În România, compania Bonduelle este prezentă încă din 1996.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *