S-a lansat Petras Bio, brandul românesc de produse cu ingrediente 100% ecologice

Petras Bio lansează o gamă de produse create din ingredinete 100% vegetale certificate ecologic, produse în Deva. Gama nou lansată cuprinde paste aglutenice, paste făinoase mixuri speciale, cookies și crackers cu semințe germinate și alte produse eco ambalate.

Petras BioToată gama poate fi încadrată atât sub eticheta raw, cât și bio, respectând principiile celor două curente și având calități certificate la nivel european.

După mulți ani dedicați cercetării, brandul Petras Bio lansează această gamă de produse care îmbină pasiunea pentru hrana sănătoasă cu expertiza dobândită în decursul timpului: germinarea semințelor și producția prin uscare blândă, sub 42 grade C, pentru a păstra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

Toate produsele sunt testate împreună cu cercetătorii de la WikSensorik Gmbh Germania prin Emphatic Food Test, pentru a observa senzațiile și trăirile corporale pe care produsele le generează după consum. Rezultatele acestor teste se regăsesc pe ambalajele produselor.

Am lucrat alături de două agenții creative pentru a lansa acest brand pe piață. Sharpfront Creative ne-au fost alături pe partea de design și au creat ambalajele cu care ne putem mândri oriunde în lume, iar The House PR Agency s-au dedicat pe partea de PR și ne -au ajutat cu organizarea unui eveniment de lansare de poveste. Pentru mine, să văd cum Petras Bio crește atât de frumos ca brand este extrem de mulțumitor, pentru că îmbină expertiza mea de management cu pasiunea pentru hrana sănătoasă. Le sunt recunoscătoare tuturor celor care au fost alături de noi în tot acest proces.” declară Indira Abdulvoap, General Manager al Petras Bio

Gama de produse cuprinde:

  • Paste aglutenice
  • Paste făinoase mixuri speciale
  • Cookies cu semințe germinate
  • Crakers cu seminte germinate
  • Produse eco diverse ambalate

Petras Bio

Brandul Petras Bio aparține S.C. Petras Bio S.R.L. din Deva, Str. Aleea Atelierelor Nr. 1., Jud. Hunedoara. Mai multe detalii pe www.petrasbio.ro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *