Brandul de ciocolată Americana, din nou pe piața din România prin INTER CONECTER

Cunoscutul brand de ciocolată Americana este prezent din nou pe piaţa din România prin INTER CONECTER – Timişoara, unul dintre cei mai mari importatori de ciocolată premium din România. Americana este o marcă înregistrată INTER CONECTER.

Americana

Compania timişoreană INTER CONECTER  este importator-distribuitor de ciocolată premium de peste 4 ani pe piaţa din România, reprezentând pe piața din Romania producatori europeni de ciocolata de lux.

În portofoliul de producători se numără Lindt/Hofbauer, Heillemann – Germania, Heindl – Austria, Klingele – Belgia, Mirabell – Austria Hamlet – Belgia, Farmer`s Snack – Germania, ICKX Chocolaterie – Belgia, Gunz – Austria, Windel – Germania.

Având deja o experienţă în distribuţia de ciocolată şi o prezenţă susţinută în marile reţele de magazine, compania INTER CONECTER s-a gândit să reinventeze un brand de ciocolată din alte timpuri, o ciocolată de calitate dar cu preţuri româneşti. Aşa a apărut idea producerii ciocolatei Americana, acum marca înregistrată INTER CONECTER.

“Brandul Americana a fost un brand de încredere al românilor imediat după 1989 dar s-a pierdut în timp, ca multe alte branduri. Românii îşi doreau atunci calitate “din vest”, iar noi am dorit să reînviem acest brand, să îl readucem la viaţă, să-l readucem în atenţia iubitorilor de dulciuri care doresc să consume ciocolată de calitate, dar la preţuri bune, la preţuri româneşti, produsă în România,” a precizat Managerul companiei, Preunca Daniel.

Gama Americana are o sortimentaţie bogată: ciocolată cu lapte, crema de căpşuni, crema de mentă, ciocolată cu arahide, cu cafea, baton cu rom sau produsul destinat copiilor, Americana Kids cu gust de iaurt şi căpşuni şi cremă tartinabilă de alune.

Brandul Americana se regăseşte deja la rafturile magazinelor: Carrefour, Profi, Mega Image sau a reţelei de benzinării OMV, urmând să fie listate şi în hypermarketurile Selgros şi Auchan. De asemenea, gama Americana e prezentă și prin distribuția tradițională, prin intermediul distribuitorilor zonali si naționali.

Viziunea companiei în ceea ce priveşte brandul Americană este una pe termen lung, Inter Conecter pregătind mai multe sortimente de dulciuri sub acest brand. Pe lângă tabletele de ciocolată, INTER CONECTER va produce biscuiţi, praline cu diverse umpluturi şi praline cu alcool.

Contact INTER CONECTER – Timişoara: Daniel Preunca, Director de Marketing -Tel: 0723.171.474.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

2 comentarii la „Brandul de ciocolată Americana, din nou pe piața din România prin INTER CONECTER”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 19 - 23 octombrie 2015

  2. Pingback: Inter Conecter aduce pe piața din România ciocolată de lux Heindl, o marcă cu tradiție vieneză (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *