Brandul Rarăul are un nou design de ambalaj

Compania Brandtailors și-a finalizat soluţia de denominare şi design de ambalaj concepută pentru lansarea noii extensii de linie a brand-ului Rarăul.

Această nouă etapă  din dezvoltarea portofoliului de brand a Rarăul reprezintă o trecere de la produse lactate tradiţionale la o gamă de produse mai sofisticată şi mai complexă – sortimente noi de brânză proaspătă de vaci pentru diverse ocazii – soluţia de design de ambalaj reuşeşte să sporească relevanţa brand-ului pe piaţa produselor lactate autohtone de calitate.

Design-ul de ambalaj are la bază valorile deja consacrate ale brand-ului Rarăul – autenticitate şi celebrare a purităţii naturii – păstrate la loc de cinste în cadrul noului context grafic. Însă, prin centrarea soluţiei de design pe produse în sine, prin reliefarea atributelor acestora, a aromelor si provenienţei lor naturale, valorile de brand ale Rarăul sunt mai bine puse în valoare, conferind gamei un impact remarcabil în percepţia consumatorului şi o diferenţiere puternică la raft, a declarat Silviu Filipovici, Senior Brand Designer.

De asemenea, design-ul de ambalaj asigură un nivel important de diferenţiere şi subcategoriilor componente ale gamei – brânza de vaci simplă şi brânza de vaci cu smântână simplă şi uşor sărată „Rarăul Roua Dimineţii”, branza de vaci de tip gustare dulce „Rarăul Savoarea Naturii” şi brânza de vaci ingredient pentru plăcinte şi prăjituri „Rarăul Magia Cuptorului” – prin intermediul unui sistem grafic centrat pe culori, cu rol individualizator, facilitând, totodată urmărirea firească a ordinii de desfăşurare a elementelor pe ambalaj.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,865 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Brandul Rarăul are un nou design de ambalaj
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: