Bref lansează pe piață odorizantele de toaletă Bref, ediția limitată #MeTime

Bref, brandul ce aparține companiei Henkel, lansează pe piață odorizantele de toaletă Bref, ediția limitată #MeTime. Ediția limitată conține patru variante de odorizante.

bref

Noile odorizante de toaletă Bref ajută ca toaleta să fie curată si împrospătată, în timp ce clienții să ia o pauză, să se relaxeze făcând ceea ce le place și își încarcă bateriile.

Bref #MeTime îi încurajează pe cumpărători ca, măcar din când în când, să își ofere un moment de răsfăț. Un moment în care pot asculta muzică, pot citi o carte relaxantă sau, de ce nu, pot avea o conversație care să se încarce pozitiv cu cea mai bună prietenă sau prieten. Bref a lansat patru variante Bref #MeTime, parfumate, cu vizualuri vesele și colorate:

  • #MeTime cu parfum de iasomie și magnolie ce conferă băii un parfum proaspăt, de durată;
  • #MeTime cu parfum de lotus și bamboo;
  • #MeTime cu parfum de lavandă, ce conferă toaletei un parfum proaspăt și de lungă durată;
  • #MeTime varianta Ocean.

Tehnologia Power Aktiv  oferă curățenie și prospețime de la primul până la ultimul jet de apă, prin  4 beneficii funcționale: spuma de curățare, anti-depuneri de piatră, extra prospețime și protecție împotriva murdăriei. Totodată, noua ediție limitată are la bază Tehnologia Color Aktiv, ce oferă vasului de toaletă curățare vizibilă cu fiecare jet de apă, lăsând apa colorată și proaspătă.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *