„Bunatatile Traditionale de la Angst „, rasplatite cu „Trofeul Calitatii”

Targurile si expozitiile reprezinta o modalitate eficienta de promovare a produselor pe piata. Avand o istorie de participare la targurile si expozitiile anterioare, Angst a incantat gusturile vizitatorilor de la Anuga – Koln dar si a celor de la Alimenta – Bucuresti, evenimente ce au avut loc in aceasta luna.

Pentru cei care nu au renuntat sa creada in calitate si traditionalitate, experienta dobandita in cei peste 20 de ani de productie a permis producatorului Angst sa vina in intampinarea variatelor gusturi, cu intreaga gama de produse traditionale. Rolul principal l-a jucat “Salamul de Sibiu” fabricat la Sinaia, cu o traditie de peste 100 de ani.

Targul Anuga din perioada 08 – 12 oct a oferit producatorului Angst ocazia unui amplu program de schimb profesional, aspecte legate de dezvoltarea produsului inspirat de tendintele de consum din Europa. Mii de vizitatori au avut posibilitatea sa guste din delicioasele “Bunatati traditionale de la Angst”. Preparatele Angst au fost foarte apreciate. In urma Targului de la Anuga Angst se afla in discutii avansate cu parteneri din: Cehia, Macedonia, Austria, Spania, Liban, Polonia, Cipru.

De asemenea, Angst a fost parteneri oficial al “Targului international pentru industria alimentara –Alimenta 2011” in perioada 19 – 23 oct, una dintre cele mai prestigioase manifestari expozitionale anuale, din domeniul industriei alimentare din tara noastra.

Participarea Angst la Targul Alimenta Intreaga a fost rasplatita cu „TROFEUL CALITATII”

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,840 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » „Bunatatile Traditionale de la Angst „, rasplatite cu „Trofeul Calitatii”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: