Campania Tuborg “Te vrem pe TV” anunta trupa castigatoare

Campania Tuborg “Te vrem pe TV” lansata pe 23 septembrie, adresata tuturor iubitorilor de muzica de calitate si artistilor romani, desemneaza azi compozitia muzicala premiata.

Grimus, formatia clujeana de rock alternativ, castiga in cursa muzicii romanesti de calitate cu melodia “Started”,  totalizand  peste 9.000 de ascultari in cele 3 saptamani de campanie. Din topul zece al celor mai votati artisti inregistrati in competitie, fac parte Changing Skin – Perfect Foes, Electric Fence – (I don’t wanna) Think Twice, Byron – Diggin’ a hole, Les Elephants Bizarres – Mushroom Girl, Rain District – Change Sides, SONICHOUSE – So Cold, In PROBE – Hero, URMA – Terminus si The MOOoD – Back In The Shop.

In perioada 23 septembrie – 13 octombrie, trupele si artistii care si-au dorit sa ia parte la competitia in urma careia piesa lor sa fie selectata pentru spotul Tuborg au primit voturile ascultatorilor. Trupele care si-au inscris melodiile pentru a fi difuzate in spotul TV au putut fi incarcate in sectiunea speciala “Muzica ta pe TV” de pe portalul www.tuborgsound.ro.

Timp de doar trei sapamani, campania Tuborg “Te vrem pe TV” a atins peste un million de oameni si a generat peste 60.000 de ascultari ale pieselor listate, care au putut fi accesate doar pe platforma on-line. Tuborgsound.ro insumeaza peste 140 de artisti inscrisi pe site si peste 50 de piese inregistrate in campania “Te vrem pe TV”.

Dintre primii cinci artisti care au totalizat cel mai mare numar de voturi, juriul, format din reprezentanti ai companiei URBB (Tuborg Romania), a ales piesa care va insoti spotul Tuborg pe cele mai importante posturi TV nationale.

In afara de aparitia in spotul Tuborg in perioada 23 octombrie – 07 noiembrie, melodia finalista va beneficia de sprijinul Tuborg pentru realizarea unui videoclip, la care vor fi invitati sa ia parte si fanii trupei Grimus.

Odata cu lansarea seriei de evenimente Tuborg Green Nights, Tuborg si-a facut o traditie in a promova  muzica romaneasca, atat local cat si la nivel national. Tot sub umbrela Tuborg a fost posibila organizarea si desfasurarea festivalului rock de cea mai mare anvergura din Romania – Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival. Fanii romani au putut participa la concerte precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *