ZaharulOradea

Campari dezvăluie imaginile Calendarului Campari 2014 cu tema „Worldwide Celebration”

Campari, băutura de renume mondial și simbolul clasic al stilului și al culturii italiene, dezvăluie astăzi cele 12 imagini ale Calendarului Campari 2014 cu tema “Worldwide Celebration”. Calendarul cu numărul 15 al colecției o înfățișează pe renumita actriță Uma Thurman, bucurându-se de atmosfera vibrantă și uluitoare a douăsprezece festivaluri din diferite culturi și colțuri ale lumii.

07 Campari Calendar 2014-Worldwide Celebration-JULY-hrCalendarul Campari 2014 deschide o fereastră spre cunoaștere si îi invită pe toți iubitorii de Campari să se alăture într-o călătorie cu ajutorul căreia să descopere cele mai frumoase sărbători de pe harta lumii.

Pentru a ilustra fiecare sărbătoare într-un mod unic și expresiv, fiecare ținută purtată de Uma este compusă din piese vestimentare purtând semnătura Versace, Stella McCartney, Chopard și a altor creatori renumiți.

În timpul ședințelor foto pentru Calendarul Campari 2014, Uma a mărturisit: “Calendarul 2014 este o operă de artă, iar iubitorii de Campari vor putea simți energia pozitivă și plăcerea cu care au fost surprinse imaginile care ilustrează sărbătorile din întreaga lume. Fotograful care s-a ocupat de realizarea calendarului, Koto Bolofo, s-a dedicat cu toată ființa proiectului și a fost o sursă de inspirație pentru mine. Nu este nimic mai plăcut decât o sărbătoare și sunt convinsă că toți cei care vor privi imaginile surprinse în Calendarul Campari vor avea același sentiment.”

A 15-a ediție a Calendarului Campari poartă semnătura renumitului fotograf Koto Bolofo.

Bob Kunze-Concewitz, CEO al Grupului Campari a comentat: “Calendarul Campari 2014 cuprinde toată emoția trăită atunci când te bucuri de o călătorie care te ajută să descoperi lumea din care faci parte. Eleganța și strălucirea Umei sunt surprinse în fiecare fotografie, iar capacitatea ei de a se bucura de fiecare sărbătoare în parte ne-a ajutat să realizăm cadre impresionante. De asemenea, creativitatea și profesionalismul cu care Koto și-a pus semnătura pe fiecare imagine a calendarului au ajutat la crearea acestei opere de artă”.

Calendarul va fi produs în 9.999 de exemplare, însă niciunul dintre acestea nu va fi pus la vânzare, fiind oferite partenerilor Campari din întreaga lume. Imagini ale Calendarului Campari pe pagina de Facebook Campari.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro vor avea discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Campari dezvăluie imaginile Calendarului Campari 2014 cu tema „Worldwide Celebration”

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: