Campari lansează campania Meet&Greet Uma Thurman

Campari, băutura de renume mondial și simbolul clasic al stilului și al culturii italiene, lansează o provocare iubitorilor de modă și de evenimente glam. Cu un strop de inspirație și o doză de noroc, un norocos câștigător/câștigătoare o va putea întâlni pe vedeta Calendarului Campari 2014, actriţa Uma Thurman, toamna aceasta, la Milano.

WWClogoConsumatorii de stil și farmec din lumea modei și nu numai sunt invitați să acceseze aplicația Meet&Greet Uma Thurman de pe pagina de Facebook a brandului: www.facebook.com/CampariRomania și să creeze, în jurul roșului vibrant Campari, outfitul perfect pentru o seară de vis în compania actriței. Doamnele și domnișoarele vor avea ocazia să fie „Lady in Red”, în timp ce pentru domni provocarea constă în alegerea vestimentației pe care le-ar plăcea s-o poarte Uma la întâlnirea cu ei de la Milano.

Marele premiu va fi o invitație la evenimentul de lansare a Caledarului Campari 2014, care va avea loc pe 10-11 noiembrie, anul acesta, la Milano, și pentru care Campari oferă câștigătorului chiar și ținuta elegantă pentru ceremonie. În ultima săptămână de aplicație, Campari va extrage cinci finaliști și cinci reserve pentru premiul cel mare. Fiecare dintre aceștia va participa la un interviu în urma căruia va fi ales câștigătorul. Premiile secundare constau în 12 sticle de Campari de 3 l fiecare, care vor fi oferite pe parcursul celor patru săptămâni de promoție.

Calendarul Campari este unul dintre cele mai reprezentative calendare artistice din lume. Conceptul celebrului calendar Campari pentru anul 2014 este “Worldwide Celebrations” și, în fiecare lună, va prezenta prin imagini inedite festivaluri din diferite culturi și colțuri ale lumii. Prin această nouă temă vibrantă, Campari vrea să evidențieze mai mult ca oricând caracterul global al culturii, reinterpretând fiecare sărbătoare, fiecare festival prin spiritul său caracterizat prin pasiune, stil și unicitate.

Detalii pe www.campari.com.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,884 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Campari lansează campania Meet&Greet Uma Thurman
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: