ZaharulOradea

Caravana Coca-Cola a pornit în călătorie prin România

Caravana Coca-Cola a pornit în călătoria sa prin România și, timp de 2 săptămâni, răspândește spiritul Crăciunului în drumul său. Până pe data de 20 decembrie, consumatorii din Ploiești, Brașov, Sibiu, Timișoara și București o pot vizita și se pot bucura de  toate surprizele pregătite pentru ei.

Caravana Coca-Cola 2014 (1)

În 2014, îndemnul pe care Coca-Cola îl adresează tuturor consumatorilor este „Fă pe cineva fericit!”. Sticla Coca-Cola de sărbătoare a fost primul indiciu că este mai ușor decât oricând să aducem zâmbete pe fețele celor din jur. Continuând în același spirit, Caravana este pregătită să își primească vizitatorii într-un cadru de poveste, specific Crăciunului, și să le ofere acestora momente de magie.

”Istoria Coca-Cola a fost întotdeauna strâns legată de spiritul Crăciunului. Caravana Coca-Cola marchează, de fiecare dată, cel mai așteptat moment al anului, fiind una dintre tradițiile primite cu entuziasm de către toți consumatorii noștri. Anul acesta ne-am propus să îi ajutăm pe aceștia să îmbrace în haine de sărbătoare darurile pregătite pentru cei dragi și să se bucure de magia Caravanei”, declară Nicoleta Eftimiu, Marketing Manager Coca-Cola România şi Moldova.

Pentru ca bucuria oferită celor dragi să fie și mai mare, ajutoarele lui Moș Crăciun din Caravană vor îmbrăca în haine de sărbătoare cadourile pe care consumatorii le pregătesc pentru cei apropiați. Surprize și daruri speciale vor întregi experiența memorabilă a Caravanei.

Urmând direcția campaniei ”Fă pe cineva fericit”, care îi inspiră  pe consumatori să ofere momente de bucurie celor din jur, vizitatorii Caravanei vor avea la dispoziție și aplicația Radar For Good, prima platformă mobilă de voluntariat care funcționează asemenea unui radar de fapte bune. Prin intermediul unei hărți interactive, utilizatorii pot urmări cazurile înregistrate în proximitatea lor în aplicaţie și pot da o mână de ajutor și acum, în preajma sărbătorilor.

Caravana Coca-Cola de Crăciun a petrecut 2 zile în București și va vizita în continuare 4 orașe mari din țară, pe parcursul a 10 zile, revenind la final, pentru alte 2 zile, în Capitală. Călătoria va avea următorul traseu:

  • 8 Decembrie – Ploiești, parcarea Palatului Culturii (16:00 – 22:00)
  • 9 Decembrie – Ploiești, parcarea Ploiești Shopping City (16:00 – 22:00)
  • 10 și 11 Decembrie – Brașov, Piața Sfatului (16:00 – 22:00)
  • 13 și 14 Decembrie – Sibiu
  • 16 și 17 Decembrie – Timișoara
  • 19 și 20 Decembrie – București

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Caravana Coca-Cola a pornit în călătorie prin România

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: