Cargill Oils, premiată de CCIB pentru performanță și competitivitate

CARGILL OILS, producătorul brandul Untdelemn de la Bunica, s-a clasat pe locul 1 la sectiunea INDUSTRIE, clasa Intreprinderi mari, in cadrul celei de-a XIX-a editie a Topului Firmelor din Bucuresti, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB).

Laureaţii topului au fost stabiliţi conform celei mai severe şi complexe metodologii, aprobată şi aplicată unitar, la nivel naţional, în întregul sistem cameral. În stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul indicatori precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat, calculaţi în baza a treisprezece elemente extrase din situaţiile financiare depuse de companii la Ministerul Finanţelor Publice şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

“Pentru noi, acest premiu reprezinta atât o recunoaştere a investiţiilor pe care Cargill Oils le-a facut în dezvoltare şi inovaţie, dar şi a talentului şi muncii depuse de fiecare membru al echipei noastre. Multe dintre eforturile noastre sunt îndreptate către câştigarea sau menţinerea încrederii consumatorilor în produsele noastre, iar faptul că brandul Untdelemn de la Bunica a fost votat ca fiind marca de ulei de gătit în care românii au cea mai mare încredere, 7 ani la rând, prin intermediul publicaţiei Reader’s Digest, este o altă dovadă a succesului acţiunilor noastre”, a declarat Adela Vladutoiu, Director General Cargill Oils.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,036 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Cargill Oils, premiată de CCIB pentru performanță și competitivitate
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: