Cargill readuce pe micile ecrane personajul Bunica

Cargill, producatorul celei mai de incredere marci de ulei din România – Untdelemn de la Bunica readuce pe micile ecrane personajul Bunica, în persoana actriței Monica Ghiuță, care a consacrat succesul brandului încă de la începuturile acestuia.

Prin campania „Gătește cu încredere”, care este în plină derulare în această perioadă, Cargill își propune să readucă în viața românilor sfaturile Bunicii, care este nu numai cea mai priceputa bucatăreasă a casei, ci mai ales un liant pentru întreaga familie.

„Din punct de vedere strategic, aceasta campanie este foarte importanta pentru comunicarea identitatii brandului Untdelemn de la Bunica. Asadar, dupa ce am dezvoltat un nou logo si o eticheta eleganta si mai prietenoasa, continuam acum cu o serie de executii TV, metrou si on-line care sa reitereze valorile brandului: experienta, traditie si grija pentru cei dragi. Desigur, nu este deloc intâmplator faptul ca perioada de desfasurare a campaniei coincide cu Sarbatorile de iarna, atunci când se acorda o atentie sporita bucatelor, familia reunindu-se in jurul mesei pentru a savura mâncarea gatita in casa, cu produse de calitate.  Bunica reprezinta garantul expertizei dovedite, traite si transmise mai departe, noii generatii, de aici si indemnul acesteia “Gateste cu incredere“, care vine sa sustina calitatea uleiurilor Untdelemn de la Bunica”, a declarat Adela Vladutoiu, Director General Cargill Oils.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *