Next_Capitall

Carnea de pui se află în topul preferințelor românilor conform unui studiu inițiat de compania Transavia

Compania Transavia menţine un dialog permanent cu consumatorii prin intermediul interfeţelor online (website – www.transavia.ro şi Facebook – http://www.facebook.com/TransaviaToateCeleBune), unde prezintă acestora beneficiile alimentaţiei pe bază de carne de pui, dar şi recomandări pentru o dietă armonioasă.

Rezultatele studiului arată că peste 65,5 % dintre românii consumă carnea de pui aproape zilnic. Cercetarea prezintă şi media lunară de consum de carne de pui, precum şi sursele de unde aceasta este procurată. Astfel, peste 77% dintre respondenţi consumă carnea de pui din magazine şi într-un procent mult mai scăzut din gospodăriile proprii, cantitatea medie lunară consumată fiind de 2-3 Kilograme.

Din studiu reiese totodată că majoritatea românilor preferă pieptul de pui, astfel peste 79% şi-au exprimat opţiunea în acest sens. De asemenea, momentul preferat al zilei pentru consumul cărnii de pui este prânzul, în timp ce supele, ciorbele şi grătarele reprezintă cele mai populare preparate din pui.

Conform acestei cercetări, 70% dintre respondenţi consideră acest tip de carne sănătos datorită conţinutului scăzut de colesterol, în timp ce 57% şi-ar dori să afle mai multe beneficii ale consumului pentru sănătate.

În acest sens, toţi cei care sunt interesaţi să afle mai multe informaţii despre efectele pozitive ale consumului cărnii de pui, dar şi despre felul în care aceasta poate fi consumată în mod corespunzător  pot consulta pagina de Facebook http://www.facebook.com/TransaviaToateCeleBune

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,080 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Carnea de pui se află în topul preferințelor românilor conform unui studiu inițiat de compania Transavia
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: