CARNEXPO – Primul targ international de carne din Romania : 21-24 septembrie

Industria carnii din Romania organizeaza, in premiera pentru piata locala, dar si pentru cea Sud-Est Europeana, Targul International al Carnii si Produselor din carne, ce se va desfasura sub denumirea generica CARNEXPO, la Romaero Baneasa in perioada 21-24 septembrie. Targul va gazdui producatori de carne si de produse din carne dar si furnizori de materii prime, echipamente si utilaje.

„Am simtit nevoia sa organizam o expozitie internationala dedicata industriei carnii, sub toate aspectele ei, datorita semnalelor primite de la colaboratorii nostrii din piata. Am inteles ca e nevoie de o cooperare mai stransa intre piata romaneasca si cea internationala si ca jucatorii activi de pe piata noastra vor sa fie mereu la curent cu ultimile inovatii din sector. CARNEXPO este primul targ din Romania de o asemenea anvergura si primul eveniment care se adreseaza tuturor sectoarelor din industria carnii, incepand de la crescatorii de animale si procesatorii de carne pana la marii distribuitori ” Eugen Capra, Project Manager CARNEXPO.

Cu o suprafata de expunere aproape dubla fata de media targurilor specializate organizate in Romania, targul international CARNEXPO va ocupa o arie de peste 6000 mp si promite a fi evenimentul de referinta pentru industria carnii din Europa de Sud Est.

Reprezentati ai celor mai importante asociatii de profil din tara dar si la nivel European, cercetatori renumiti la nivel international in industria carnii, dar si unii dintre cei mai activi jucatori Europeni din acest sector se vor intalni la CARNEXPO cu jucatori activi din industria locala a carnii si vor dezbate teme de maxim interes pentru dezvoltarea sanatoasa si durabila a industriei.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *