ZaharulOradea

Carrefour România și Aldis intră în Guinness World Records cu cel mai lung cârnat din lume

De Ziua Națională, Carrefour România și Aldis au stabilit un nou record mondial pentru România și au primit Certificatul Guinness World Records pentru cel mai lung cârnat din lume.

Cel mai lung carnat

Produsul, preparat din carne tocată crudă, măsoară 62.745 km lungime și are o greutate de 45 tone, dimensiuni care doboară recordul mondial de 59.14 km deținut până în prezent de englezi.

Recordul stabilit de Carrefour România și Aldis a fost prezentat spre omologare de Ziua Națională a României, în parcarea Ploiești Shopping City, în comuna Blejoi, în prezența oficialilor Guinness World Record și a tuturor participanților la eveniment. La final, o parte din produsul-record a fost donată în scopuri caritabile. De asemenea, cel mai lung cârnat din lume a fost savurat și de către participanți.

Suntem mândri să stabilim un nou record pentru România pentru cel mai lung cârnat din lume, chiar de Ziua Națională. Este pentru prima dată când inițiem, la nivel de grup, doborârea unui astfel de record și ne bucurăm că această zi a fost un succes și, totodată, o experiență frumoasă pentru clienții Carrefour. Prin acest eveniment, Carrefour România, împreună cu Aldis, și-a câștigat un loc într-una din cele mai cunoscute serii de cărți din lume, Guinness World Records”, a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

Este pentru prima dată când Grupul Carrefour organizează o acțiune atât de amplă pe segmentul de mezeluri. Recordul mondial stabilit de Carrefour în România a fost sărbătorit chiar de Ziua Națională a României, în cadrul unei petreceri câmpenești, cu preparate tradiționale și concerte de muzică populară.

Este o zi importantă pentru noi, prin care am sărbătorit românii de pretutindeni, dar și un an de strategii inovatoare, de experiențe noi și produse de calitate. Cu siguranță acest nou record stabilește așteptări, dar și ambiții cât mai înalte de viitor atât pentru clienții noști, cât și pentru Grupul Carrefour.”, declară Silviu Diaconu, Director Produse Proaspete Carrefour România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,041 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Carrefour România și Aldis intră în Guinness World Records cu cel mai lung cârnat din lume

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: