Cadouri speciale de Crăciun – Comoara Pivniței și Oenoteca – două game de vin vechi de la Vincon

O sticlă de vin este un cadou popular de Crăciun, în special când mergi în vizită la cineva. În același timp, însă, poate fi un cadou banal, care să nu spună foarte multe despre tine sau persoana căreia i-o oferi.

Pentru a fi sigur că e un cadou special poți opta pentru o sticlă de vin vechi. Vincon, unul dintre cei mai mari producători de vin din România, are în portofoliul său de produse două game de vin vechi, de tradiţie: Comoara Pivniței și Oenoteca, pe care le propune pentru un cadou special de Crăciun.

Comoara Pivniței

comoara-pivniteiGama Comoara Pivniței conține 6 sortimente: 3 roșii și 3 albe, din cele mai bune soiuri internaționale și românești. Vinurile sunt maturate în budane de stejar și ulterior sunt puse la păstrat în sticle pe perioade diferite, până la scoaterea lor către comercializare.

În această gamă, vinurile roșii: Merlot și Cabernet Sauvignon sunt vinuri seci, iar Pinot Noir este demisec, toate cu o culoare roșie cu reflexe cărămizii. Acestea se potrivesc foarte bine cu preparatele din carne de vită, de porc, curcan sau rață.

Cele trei sortimente de vin alb din Comoara Pivniței sunt Fetească Albă, Sauvignon Blanc și Tămâioasă Românească. Cel din urmă este un vin dulce, vestit în special pentru asocierea sa alături de cozonac, prăjituri și deserturi bogate în caramel și ciocolată. Feteasca Albă și Sauvignon Blanc sunt două vinuri albe seci, care pun în valoare preparatele din pește și fructe de mare

Oenoteca

oenotecaGama Oenoteca cuprinde 5 sortimente de vin, dintre care 3 roșii și 2 albe. Maturarea vinurilor roșii se face, la fel în budane de stejar, ca mai apoi să fie păstrate în sticle cel puțin un an.

Vinurile roșii din gama Oenotoca sunt, de asemenea, Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Acest Pinot Noir, însă, este dulce și se potrivește mâncărurilor ușor dulci sau dulci-acrișoare.

Cele două vinuri albe, seci, Fetească Regală și Muscat Ottonel, au ambele o culoare încântătoare galben auriu și sunt compania perfectă pentru carne de pui și preparate cu pește și fucte de mare.

Oricare dintre sticlele pe care alegi să le oferi drept cadou de Crăciun, cu siguranță vor fi foarte apreciate. Vinurile Comoara Pivniței și Oeonoteca sunt vinuri vechi, de calitate, învechite cu multă pasiune în crama Beciul Domnesc, monument istoric. V

Vinurile Comoara Pivniței și Oenoteca se găsec reţelele de magazine Mega Image, Metro, Billa, Carrefour, Selgros, Kaufland, Cora, Profi sau Auchan.

Vincon Vrancea este unul dintre cei mai mari producători de vinuri din România, cu o gamă de produse adresate tuturor segmentelor de consumatori. Compania deține 11 crame și circa 1.500 de hectare de viță de vie în podgoriile Odobești, Cotești, Panciu și Huși. În portofoliul de vinuri și vinarsuri Vincon se află branduri recunoscute, lideri în segmentul lor, precum Beciul Domnesc, vinarsurile Miorița și Jad.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,880 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Cadouri speciale de Crăciun – Comoara Pivniței și Oenoteca – două game de vin vechi de la Vincon
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: