ZaharulOradea

Cei mai importanți producători și importatori de băuturi spirtoase au înființat asociația Spirits Romania

Cei mai mari producători şi importatori au luat decizia de a înfiinţa asociaţia patronală a producătorilor şi importatorilor de băuturi spirtoase denumită Spirits Romania. Asociaţia, în curs de înfiinţare, va deveni membră spiritsEUROPE, cel mai important patronat european din industria băuturilor spirtoase, având în componența sa 31 de asociaţii profesionale naţionale din 25 de ţări, precum şi pe cei mai importanţi producători din domeniu: Bacardi Martini, Beam Inc., Brown- Forman, Gruppo Campari, Diageo, Moet Hennessy, Pernod Ricard și Remy Cointreau.

Spirits-romaniaAsociaţia patronală Spirits Romania va juca un un rol activ în industrie, prin încurajarea cooperării între producătorii şi importatorii băuturilor spirtoase din România, prin promovarea rolului său la nivel macro-economic, încurajând sectorul să facă faţă provocărilor cu care acesta se confruntă şi promovând dialogul social constructiv cu autorităţile Statului.

„Suntem mândri şi onoraţi să reunim în cadrul asociaţiei Spirits Romania cei mai importanţi producători şi importatori de băuturi spirtoase din România. Acest lucru este într-adevăr o realizare”, declară Dl. Florin Rădulescu, Preşedinte al Spirits Romania. „Ne propunem ca asociaţia să joace un rol crucial în rezolvarea problemelor cu care se confruntă industria noastră, în special în vederea combaterii comerţului ilegal şi producţiei ilicite de băuturi spirtoase, care sunt extrem de periculoase atât pentru sănătatea economică, cât şi pentru cea publică din România. În linii mari, dorim să apărăm dreptul sectorului de a produce şi a distribui produse de bună calitate pe piaţa românească. 

Spirits Romania invită în Asociaţie toţi producătorii şi importatorii de băuturi spirtoase care sunt interesaţi în a crea valoare sectorului şi înţeleg importanţa unei atitudini responsabile faţă de sectorul în care activează, atât la nivel de promovare către consumatori, cât şi la nivel de dialog constructiv cu autorităţile publice”, a concluzionat Preşedintele Asociaţiei Spirits Romania.

Membrii Spirits Romania sunt: Alexandrion Romania, B.D.G. Import,  Cristalex, Diageo,  Pernod Ricard Romania, PRODAL şi Prodvinalco.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,055 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Cei mai importanți producători și importatori de băuturi spirtoase au înființat asociația Spirits Romania
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: