Next_Capitall

Christophe Guille este noul General Manager Central Europe and Greater Balkans al PepsiCo

PepsiCo l-a desemnat pe Christophe Guille General Manager PepsiCo în regiunile Europa Centrală şi Greater Balkans, reunite într-o singură unitate de business.

Christophe Guille, General Manager Central Europe and Greater Balkans, PepsiCoAnterior acestei numiri, Guille a fost PepsiCo General Manager Vice President, Central Europe. Din noua poziţie, el va conduce operaţiunile PepsiCo de pe pieţele din Europa Centrală şi Greater Balkans, în care  se regăsesc branduri de top precum Pepsi, Lipton Ice Tea sau Lay’s.

„În ultimii 50 de ani, brandurile de snack-uri şi băuturi din portofoliul PepsiCo au modelat continuu cultura pop, fiind îndrăgite de consumatorii din întreaga lume. Acest lucru este mai evident ca oriunde în Europa Centrală și de Est. Sunt multe oportunități interesante de creștere în această regiune și vom continua să țintim o creștere sustenabilă, pe termen lung, ghidați de filosofia noastră – Performanță cu Scop”, a spus Guille.

Descoperă oferta completă a electrocasnicelor Bosh

Guille şi-a început cariera în PepsiCo în anul 1998, când s-a alăturat companiei venind de la Quaker Oats. Printre poziţiile pe care le-a deţinut s-au numărat: General Manager PepsiAmericas, General Manager PepsiCo Central Europe și General Manager al operațiunilor de băuturi ale PepsiCo Rusia. Christophe preia poziția de General Manager Central Europe and Greater Balkans, PepsiCo, cu efect imediat.

Levent Yuksel, predecesorul lui Christophe Guille, își continuă cariera de 20 de ani în cadrul PepsiCo în calitate de General Manager, PepsiCo Turcia. Levent a fost numit în poziţia de General Manager Greater Balkans & South East Europe Franchise în 2014, ca urmare a integrării operaţiunilor PepsiCo din regiunile Balcanii de Est, Balcanii de Vest, Grecia, Cipru, Israel şi a francizelor din Europa de Sud-Est, pe care le-a condus timp de 5 ani.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Christophe Guille este noul General Manager Central Europe and Greater Balkans al PepsiCo
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Christophe Guille este noul General Manager Central Europe and Greater Balkans al PepsiCo […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: