Cif relansează cele două game de spray-uri: Gama Ultrafast și Gama Specializată.

Cif, marcă a companiei Unilever și lider pe piața produselor de curățat suprafețe mici, relansează cele două game de spray-uri: Gama Ultrafast și Gama Specializată.

Cif InoxGama Ultrafast conține Cif Spray Baie, Cif Spray Bucătărie și Cif Spray Ferestre și este recomandată pentru curățenia zilnică. Gama Specializată, reprezentată prin Cif Spray Anti-calcar, Cif Spray Degresant și Cif Spray Inox, este concepută pentru suprafețele greu de curățat.

Spray-urile din Gama Ultrafast au un nou design și curăță petele de zi cu zi. Cif Spray Bucătărie – 500ml – are o formulă îmbunătățită pentru îndepărtarea urmelor proaspete de mâncare și grăsime și nu necesită clătire, spre deosebire de detergentul de vase. Cif Spray Baie – 500ml – este ideal pentru îndepărtarea rapidă a urmelor recente de săpun, pastă de dinți sau machiaj. Cif Spray Ferestre, disponibil acum într-un ambalaj economic la 750ml, previne apariția urmelor de pe geamuri datorită peliculei protectoare care permite alunecarea apei.

Preț recomandat: 9.8 lei

Cif-Bathroom-Gama Specializată are, de asemenea, un nou design și o formulă special concepută pentru petele dificile. Cif Spray Anti-calcar – 750ml – este ideal împotriva calcarului de pe chiuvetă și cadă, a săpunului întărit sau a urmelor de pe cabinele de duș. Cif Spray Degresant – 750ml – este soluția potivită pentru grăsimea întărită din cuptor, de pe aragaz, din interiorul cuptorului cu microunde, de pe blaturile și mesele din bucătărie. Cif Spray Inox – 500ml – are o formulă specializată pentru suprafețele din inox, îndepărtând murdăria, lăsându-le curate și asigurând până la 100% strălucire.

Preț recomandat: 15.9 lei

“În prezent, consumatoarele sunt din ce în ce mai ocupate, au nevoie de timp pentru ele și pentru cei dragi, caută soluții rapide și ușoare pentru curățenia locuinței, iar spray-urile Cif sunt cele mai potrivite pentru a le veni în ajutor. Noile produse Cif Spray oferă soluții eficiente pentru curățenia în timp record.”, declară Monica Tamaș, Senior Brand Building Manager Household Cleaners.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,050 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Cif relansează cele două game de spray-uri: Gama Ultrafast și Gama Specializată.
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: