Cifra de afaceri a Grupului de firme Agricola Bacău a crescut cu 8%

Cifra de afaceri înregistrată de Grupul de firme Agricola Bacău după primele 9 luni ale anului 2012 a fost de 423,331 milioane lei, cu 8% mai mult faţă de cifra de afaceri înregistrată în perioada similară a anului 2011 (392 mil. lei).

Agricola Internaţional SA, cea mai importantă companie a Grupului de firme Agricola Bacău, care integrează linia de business carne de pasăre, rețeaua de magazine proprii și operatorul logistic, a înregistrat în primele 9 luni ale acestui an, față de perioada similară a anului trecut, o creştere a cifrei de afaceri cu 4%, ajungând în prezent la circa 267,21 mil. lei.

Vânzările de carne de pui Agricola au crescut constant în primele nouă luni ale acestui an. Comparativ cu perioada similară din 2011, Agricola a comercializat cu 5% mai multă carne de pasăre, în contextul în care piaţa s-a menținut constantă. Valoric, vânzările au crescut cu 14%, pe fondul creșterii ponderii în structura vânzărilor a cărnii refrigerat și a produselor tranșate, cu o valoare mai mare.

“La 30 septembrie volumele de carne de pui comercializate depășeau 24.360 tone, mai mult cu 5 procente decât anul trecut, asta în condiții de austeritate și de criză financiară. Cu siguranță Grupul Agricola va realiza creșterea pe care și-a propus-o pentru 2012, de 10%, deoarece vânzările se află pe un trend crescător. Astfel, volumele de carne comercializate până la 24 octombrie sunt cu 14% mai mari decât în octombrie 2011 ”, a declarat Grigore Horoi, preşedinte Agricola Bacău.

 Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Cifra de afaceri a Grupului de firme Agricola Bacău a crescut cu 8%
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: