Cifra de afaceri a grupului Campari a crescut în primul semestru al anului

Grupul Davide-Campari a anunțat că, în ciuda previziunilor analiștilor, a înregistrat o creștere semnificativă a vânzărilor în primul trimestru al anului 2012. Singurele țări unde cifrele de afaceri au stagnat sau au înregistrat valori negative sunt Brazilia și Rusia, însă așteptările sunt optimiste și în aceste zone.

La sfârșitul lunii martie cifra de afaceri a fost de 279,3 milioane, cu o creștere de 0,4%. Vânzările în Europa, însumând 58, 7% din totalul vânzărilor Campari, au crescut cu 1,9%. În Suedia și Austria s-au înregistrat cele mai mari cifre.

În America, vânzările din SUA au crescut cu 5,4%, iar pe restul continentului valoarea totală a acestora a urcat cu 36.9%. În Asia și Australia vânzările au avut o creștere totală de 36,6%.

În urma acestui raport, CEO-ul  grupului, Bob Kunze-Concewitz, se declară mulțumit și rămâne în continuare optimist în ceea ce priveşte perioada care a mai rămas până la sfârşitul anului.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,987 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Cifra de afaceri a grupului Campari a crescut în primul semestru al anului
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: