Cinar Food Production introduce și în retail gama de produse de tip ready-meal sub brandul Cinar

Cinar Food Production, unul dintre cei mai mari producatori locali de produse tip semipreparat – Shaorma din România și principalul furnizor de shaorma rotisată (Döner Kebab) din sectoarele HoReCa și Food Service, extinde distribuția către retail, unde introduce gama de produse ready-meal sub brandul Cinar.

Piața de ready-meal din România, adică piața produselor gata preparate, consumate ca atare sau încălzite, a crescut semnificativ în ultima perioadă, datorită timpului scurt petrecut cu prepararea acestora, dar și datorită gustului tradițional, care a făcut din această categorie una cu un potențial puternic, foarte bine reprezentată în retail.

Shaorma Rotisată Pui și Shaorma Rotisată Vițel

În acest context, Cinar Food Production propune retailului modern gama de shaorma rotisată Cinar – Fine Cut Roasted Chicken și Veal Döner Kebabproduse premium inedite, din carne de pui și de vițel, ușor de pregătit și de depozitat. Produsele sunt gata pentru consum, special ambalate şi congelate rapid pentru a-şi păstra prospețimea, necesitând doar deschiderea ambalajului și încălzirea produslui.

Realizate după o rețetă unică, produsele Cinar conțin doar carne feliată, se pot prepara rapid în diverse moduri – se incălzesc intre 4 – 8 minute – și au gramaje diferite, potrivite pentru toate ocaziile: 180 gr, 350 gr și 1.000 gr.

„Produsele Fine Cut Roasted Chicken și Veal Döner Kebab, cunoscute atât pe plan național cât și internațional, sunt produse premium, realizate la cele mai înalte standarde de igienă şi cu cele mai noi tehnologii. Produsele noastre ready-meal sunt gata pentru consum, acestea fiind special ambalate şi congelate rapid pentru a-şi păstra prospețimea.

Carnea, care este feliată și nu tocată, este atent selecționată, înainte de procesare, pentru a oferi un gust complet. De asemenea, în producție folosim o gamă de condimente de înaltă calitate, după o rețetă specială, care conferă produselor o aromă autentică și un gust delicat”, a precizat Huseyin Hortoglu – CEO Cinar Food Production.

Cinar Food Catalog

Brandul Cinar

„Brandul „Cinar” a venit ca o asociere naturală între scopul dorit în afaceri și ceea ce ne dorim pe plan personal. „Cinar”, copacul denumit local „Platan”, reprezintă o forță delicată, puternic înrădăcinată, iar în același timp durabilă și cu o experiență câștigată prin forțe proprii.

Am ales acest nume deoarece consideram că organizațiile care prioritizează calitatea devin longevive în afaceri. Scopul nostru este de a oferi calitate și seriozitate pe segmentul de HoReCa, iar acum și în retail, atât în România, cât și în Europa”, a declarat Huseyin Hortoglu.

Cinar Food Production și Cinar Food Distribution

Compania Cinar Food Production a cunoscut o dezvoltare rapidă și durabilă în industria de Food Service, atât în România cât și în Europa, în principal datorită produselor de calitate superioară pe care le comercializează.

Compania s-a înființat în anul 2008, iar în prezent are o producție de peste 500 tone/lunar, principalul produs fiind Shaorma.

Distribuția în România este efectuată prin Cinar Food Distribution, companie care a luat ființă în 2014 și care acoperea toată țara, dispunând de depozite frigorifice în centrele importante ale țării precum: Timiș, Brașov, Cluj, Galați, Iași și București-Ilfov. Distribuția se efectuează cu parc propriu de mașini și cu personal pregătit.

„Distribuim cu succes și avem colaborări cu peste 750 de clienți din sectorul HoReCA și cu peste 40 clienți din retailul tradițional și exportam în Vestul Europei, mai exact în Spania și Franța.

În prezent, avem în derulare un contract pe piața de retail modern cu unul dintre cei mai cunoscuți retaileri din România, dar procesul de listare și în alte rețele mari de magazine este în curs de desfășurare.

Pe lângă produsul consacrat – Shaorma – distribuim și o gamă variată de produse adiacente pieței de Food Service, precum: cartofi pre-prăjiţi congelaţi, chifle congelate, produse semipreparate, sosuri etc”, a completat Huseyin Hortoglu.

Grupul de companii Cinar produce și distribuie produse alimentare către sectoarele de retail & HoReCa, cumulând în prezent un număr de aproximativ 450 angajați.

Contact

Mai multe informații pe www. cinar.ro și pe www.cinardistribution.ro/ E-mail: olivia@cinardistribution.ro sau huseyin@andreeas.ro / Telefon : 0745.396.156

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *