Ciocolata belgiană HAMLET reprezentată în România de Inter Conecter – Timișoara

Cel mai mare producător de ciocolată din Europa, cu o producţie zilnică de peste 25 de tone de produse din ciocolată şi cu un portofoliu complet de branduri pentru toate buzunarele dar păstrând calitatea şi tradiţia ciocolatei belgiene, producătorul HAMLET – Belgia este prezent în România prin compania Inter Conecter Timişoara.

HAMLETInter Conecter – unul dintre cei mai importanţi importatori de ciocolată din România distribuie întreg portofoliu al producătorului belgian, prin brandurile HAMLET, CUPIDO şi EXCELCIUM. Cele 3 branduri acoperă pretenţiile tuturor cunoscătorilor de ciocolată, raportul preţ / calitate fiind favorabil consumatorului.

Din 1956, brandul de ciocolată belgiană HAMLET este o afacere de familie devenită în ultimii an un bussines la nivel global şi cu prezenţă în retaileri din toată Europa, Asia, America de Nord, America Latină şi în alte peste 100 de ţări.

Principiile care stau la baza succesului HAMLET ţin de calitatea materiilor prime, de un control constant de la originea materiei prime până la produsul finit care se livrează către consumatorul final, atenţie deosebită pentru detalii ce ţin de ambalare, gust şi branding, ţin cont şi de tradiţia reţetelor belgiene transpuse în realitate prin tehnologii moderne şi actuale.

Producătorul Belgian deţine un portofoliu impresionant de produse Premium, ce au diverse gramaje şi gusturi. Specialiştii belgieni pun mare preţ pe felul în care ambalează produsele, astfel, la brandul HAMLET, fiecare cutie de praline belgiene de lux arată impecabil, fiind ideale pentru a fi oferite cadou sau pentru a-ţi desfată gusturile.

În portofoliul brandului CUPIDO se regăsesc praline cu diverse tipuri de alcool (whiskey, cognac, brandy), trufe cu diverse crème, sticksuri din ciocolată cu portocale, mentă sau cafea, şi multe alte produse ideale pentru segmentul de retail.

În portofoliul de produse EXCELCIUM se regăsesc praline belgiene asortate, unde raportul preţ-calitate-gramaj îl face un produs de top ocupând primele locuri în vânzări la nivel mondial.

Gama producătorul Belgian HAMLET, prin cele 3 branduri – HAMLET, CUPIDO şi EXCELCIUM – se regăseşte deja pe rafturile magazinelor Carrefour, Auchan, Mega Image, Selgros, PROFI şi al reţelei petrolium OMV-Petrom, urmând să fie listate şi în reţeaua de magazine Metro .

De asemenea, acestea se regăsesc pe plan naţional prin intermediul distribuitorilor locali şi zonali şi în magazinele specializate.

Pentru mai multe informatii accesaţi www.interconecter.ro.

Contact INTER CONECTER – Timişoara: Daniel Preunca, Director de Marketing – Tel: 0723.171.474 sau adresă de e-mail: office@interconecter.ro – www.interconecter.ro.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *