Next_Capitall

Ciuc Premium anunță lansarea unui produs nou, Ciuc Natur Radler

Ciuc Premium anunţă oficial lansarea unui produs cu totul nou, Ciuc Natur Radler, ce introduce pentru prima dată pe piaţa locală categoria Radler.

Primul Radler Românesc, Ciuc Premium Natur Radler, este băutura inspirată din vechea reţetă germană, dar recreată de Ciuc pentru a se potrivi gusturilor consumatorului român: 63% limonadă adevărată şi 37% bere Ciuc Premium, cu 1.9% alcool şi fără conservanţi artificiali.

Ȋntreaga comunicare din jurul lansării promovează faptul că Radler-ul, ca şi berea Ciuc Premium, se bea în special pentru gust. Iar Institutul de Bere Ciuc Premium face pariu că românilor le va plăcea gustul Radler. 4 studenţi ai Institutului vor porni prin ţară la 1 Mai să răspândească gustul Radler şi să strângă părerile românilor.

Produsul, în ambalaje de sticlă şi doză de 0.5 litri, se poate găsi pe rafturile din întreaga ţară începând cu 2 aprilie. Lansarea va fi promovată printr-o campanie de comunicare integrată, în care advertising-ul (TV, radio, outdoor, presa scrisă şi Internet) se va împleti cu PR-ul, experienţele online şi activările BTL.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Ciuc Premium anunță lansarea unui produs nou, Ciuc Natur Radler
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. Problema este ca eu nu gasesc in nici un hypermarket in Bucuresti Ciuc Natur Radler. Are cineva idee de unde se poate cumpara si la ce pret?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: