Ciuc Radler trasează cel mai mare desen pe GPS din România cu bicicleta

Ciuc Natur Radler lansează o provocare inedită adepților unei vieți active și trasează cel mai mare desen pe GPS din România, parcurs în întregime cu bicicleta.

Ciuc Radler Romania ActivaSub îndemnul “Încurajează inițiativa Ciuc Radler România Activă”, iubitorii sportului pe două roți sunt invitați sâmbătă, 18 iulie, ora 9:30 în Parcul Herăstrău, intrarea de lângă Fântâna Miorița, să îi susțină pe bicicliștii care vor pleca pe traseul de peste 2500 km și să li se alăture pentru primii 60 de km.

“Campania Ciuc Radler România Activă duce pasiunea iubitorilor sportului pe două roți la un nou nivel și îi provoacă să parcurgă, cu bicicleta, un traseu care se va transforma în cel mai mare desen pe GPS, în România. Inițiativa vine ca un pas firesc al asocierii între Ciuc Natur Radler și stilul de viață activ, promovat de marcă prin platforma curentă de comunicare “Trăiește activ”. Astfel, toți cei care se bucură de acest stil de viață pot transforma mersul cu bicicleta într-o experiență remarcabilă”, declară Andrea Veress, Group Brand Manager Premium Beer Brands HEINEKEN România.

Echipa care va pedala pe această distanță-record va pleca pe traseu în data de 18 iulie, din București. Traseul va atinge atât zone urbane din Bacău, Piatra Neamț, Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc, Arad și Timișoara, cât și porțiuni de drum care le va testa anduranța, cum sunt treceri prin munți, drumuri forestiere, albii de râu sau văi izolate.

Desenul trasat de echipa de cicliști pe GPS va putea fi urmărit în timp real pe site-ul Ciuc. Suporterii din toată țara vor putea trimite membrilor echipei mesaje de încurajare prin intermediul platformei, în format text, foto sau video, iar celor mai activi dintre ei, Ciuc Natur Radler le va oferi premii constând în biciclete.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *